Baston telescopic autoaparare ESP

110 lei
In Stoc
Descriere

Baston telescopic pentru autoaparare ESP

Bastonul telescopic (ExB) este destinat utilizării în condiții extreme. Ele servesc pentru autoapărare rapidă în diferite situații de conflict.

Tuburile extensibile sunt realizate dintr-un material superior. Datorită acestuia, bastoanele sunt rezistente dacă sunt expuse unei lovituri dure. Finisajul suprafeței este negru nichel-zinc cu rezistență bună la abraziune.

Ele îndeplinesc cerințele standardelor pentru bastoanele extensibile. Acest produs este potrivit pentru autoaparare împotriva unui agresor.

Partea extensibilă este deschisă printr-un flick ascuțit și rămâne ferm fixată în această poziție.

Avantajele utilizarii produsului sunt destul de evidente. Purtarea unui obiect mic, transformat instantaneu printr-o mișcare rapidă într-o tijă de oțel solidă, oferă cu siguranță oamenilor un mare avantaj în cazul confruntărilor violente periculoase. Prin urmare, mulți oameni poartă permanent acest obiect practic la curea, în buzunar sau geantă atunci când știu că vor trebui să treacă prin zonele cu probleme sau vor merge pe întuneric. Bastoanele telescopice își au locul permanent în spatele multor uși de apartamente sau în uși de mașină, ca măsură preventivă.  Chiar și persoanele cu o constituție fizică mai slabă pot intimida persoane agresive si foarte puternice datorită acestui baston telescopic.

Mânerul este din cauciuc special conceput si permite o prindere sigură. Materialul din cauciuc este certificat pentru contact pe termen lung cu pielea, fără riscuri pentru sănătate. Mâner antiderapant cu suprafața aspră „H”
Designul său scade semnificativ orice posibilitate ca bastonul să fie blocat de mână și oferă o utilizare confortabilă.

Bastonul vine echipat cu toc ajustabil pentru centura ESP BH-02. Se pot utiliza centuri cu dimensiuni cuprinse intre 32 mm si 60 mm.

SPECIFICATII TEHNICE

Mânerul  – tip H, antiderapant

Finisarea suprafeței – black/ nickel rezistent la zgariaeturi
Lungimea bastonului – extins -530 mm respectiv inchis -210 mm
Greutatea bastonului – 440 gr

Specificatii
Producator

ESP Euro Security Products

Produse similare