Culoare

3.633 lei
Descriere

Binoclu BX4 HD 10X50 mm de la Leupold

Binoclurile 10x pot fi unele dintre cele mai performante in domeniu.. Cu o mărire suficientă pentru identificarea pe distanțe lungi,  compacte și ușoare. Sunt construite cu sistemul Leupold de gestionare a luminii Twilight Max HD, binoclurile BX®-4 Pro Guide ™ HD si oferă luminozitate neegalată. Claritatea pana la margine și elemente avansate de gestionare a strălucirii; va ajuta să vedeți mai multe detalii în mai puțină lumină. Designul lor ergonomic cu punte deschisă este confortabil pentru ședințele de geam extinse și oferă economii de greutate esențiale pentru acele aventuri lungi în țară.
BAK 4 Prisme -Oferă un elev de ieșire perfect rotund, fără nicio distorsiune de margine și o imagine clară și clară.
Designul nostru ergonomic asigură că produsele noastre sunt subțiri, ușoare și se potrivesc bine în mâinile dvs. indiferent de dimensiunea acestora.

CARACTERICTICILE PRODUSULUI

Sistemul nostru complet de lentile multi-acoperite asigură luminozitate maximă pentru claritate, contrast și fidelitate a culorii.
Lentilele cu fluor de calciu de înaltă definiție asigură o claritate incredibilă la toate nivelurile de mărire.Designul este extrem de ușor și ergonomic.
Sistemul de gestionare a luminii Twilight Max HD- Adaugă până la 30 de minute în plus de lumină de observare in amurg, claritate premium de la margine.
Integritate absolută, produs impermeabil și rezistent la ceață. Asta înseamnă că este pregătit pentru a va insoti pe teren, în toate condițiile meteo.

SPECIFICATII TEHNICE

Distanța interpupilară (cm)                58-74
Greutate (oz)                                     28
FOV liniar (ft / 1000 m) – ridicat         299
FOV liniar (m / 1000 m) – Mare         100
Lungime (în)                                      6.6
Lungime (mm)                                  168
Relieful ochilor (mm) – ridicat            18.8
FOV unghiular (grade) – mare           5.7
Greutate (g)                                       793
Ieșire elev (mm) – mare                     5
Închideți distanța de focalizare (ft)     10
Închideți distanța de focalizare (m)    3

 

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului LEUPOLD.COM, unde puteti consulta fise tehnice, manual de utilizare si diverse video demonstrative.

Specificatii
Producator

Leupold

Culoare

Gri, gri camuflaj

Produse similare