Bocanci Chameau-Lite LCX® High 12” Boot

Marimi Incaltaminte

1.927 lei
Descriere

Bocanci din piele, super-usori, inovatori, inalti de 30 cm.

Construiti cu tehnologia multi-strat Le Chameau LCX®, garantati pentru impermeabilitatea la apa si capacitatea de aerisire a piciorului din interior catre exterior. Sunt confectionati din piele naturala cu granulatie completa, ecologica, de tip Terracare®. Dotati cu talpa “Deep Forest” produsa impreuna cu producatorul renumit de anvelope MICHELIN.

DETALII
  • SUPERIOR 2.2mm Oiled Nubuck Leather
  • CAPTUSEALA Le Chameau LCX®
  • Talpa unica Michelin OC® Deep Forest
  • Inaltime de 30 cm
  • Greutate 1.75 KG
  • Temperaturi de pana la -10°C
100% WATERPROOF SI RESPIRABIL

Tehnologia complexa de constructie a captuselii LCX® cu 5 straturi asigura o izolatie completa la apa.

Asigura in acelasi timp evacuarea vaporilor creati in interior. Picioarele raman uscate si comfortabile indiferent de conditiile de vreme.

ULTRAUSORI

Bocanii Chameau-Lite LCX® au fost conceputi sa fie  cei mai usori si mai confortabili bocanci de vanatoare de pe piata. Creati in parteneriat cu expertii in avelope Michelin®, talpa ‘Deep Forest’ este bazata pe tehnologia dezvoltata pentru producerea de cauciucuri superioare pentru motocross. Fiind extrem de usorI, rezistenta la purtare indelungata si comfortabila, oferind flexibilitate si tractiune in cele mai solicitante terenuri.

COMFORTABIL DE LA PRIMA PURTARE

Oferind tehnologia exclusiva Ankle-Flex, Chameau-Lite LCX® bocancii pot fi purtati direct din cutie, fara a fi nevoie de o prealabila incaltare pentru acomodare.

RESISTENTI

Cu o suprafata cauciucata – vulcanizata direct pe partea exterioara confectionata din piele naturala premium, impreuna cu talpa Deep Forest, Chameau-Lite LCX® ofera maxima rezistenta si durabilitate pentru o purtare permanenta.

Specificatii
Marimi Incaltaminte

44, 45

Culoare

Marron

Producator

Le Chameau

Produse similare