Arme cu alice

Arme cu alice

No products were found matching your selection.

Arme cu Alice

Armele au avut si vor avea cu siguranta, o importanta covarsitoare in istoria si dezvoltarea umanitatii. Practic, intreaga dezvoltare sociala si istorica a speciei umane este intrinsec legata de inventarea si perfectionarea continua a sistemelor de arme. In tot decursul istoriei speciei umane, arma a fost singura unealta care a fost dezvoltata continuu, fara intrerupere,proces care,se poate observa foarte usor, continua si azi, de aceea va aducem la cunostinta cateva detalii legate de arme cu alice de vanatoare.

Vanam cu arme cu alice de vanatoare, in principal vanat mic, din dorinta mentinerii echilibrului agro-silvo-cinegetic, artificial si riguros stabilit. Aceasta necesitate nu poate fi pusa la indoiala, deoarece altfel, fara extragerea surplusurilor populationale, s-ar produce un haos in activitatea de gestionare rationala a vanatului mic si in echilibrul instabil si temporar stabilizat artificial de om in natura. Haosul ar conduce, in final, la saracirea faunei mici si chiar a biodiversitatii. Necesitatea aceasta este cel mai adesea constientizata de de vanatorii care achizitioneaza arme cu alice de vanatoare.

arme cu aliceUnii vanatori isi cumpara arme cu alice de vanatoare din placerea de a petrece, motivat si activ, o parte din timpul liber in mijlocul naturii. Motivatia vanatorului de cumparare a unei arme cu alice de vanatoare poate fi determinata de “excursia” facuta si de actul vanatorii in sine, generator de emotii intense spre care orice barbat are o pornire launtrica, ancestrala. Natura si vanatoarea cu arme cu alice de vanatoare, impreuna, ii poate capacita pe vanatori intr-o asemenea masura, incat sa uite de toate problemele cotidiene, iar adaugarea efortului fizic facut, constituie pentru ei un important si eficient mijloc de “reincarcare a bateriilor” organismului. Acestea sunt in general, motivele reale pentru care vanatorii cumpara arme cu alice de vanatoare. Din aceste motive, vanatoarea a fost si este inca indragita. Vanatoarea cu arme cu alice de vanatoare nu este, asadar, nici simplu sport, nici activitate pur rationala si nici nu dauneaza, asa cum este acum practicata, in vreun fel naturii.

Alti vanatori, care se respecta si respecta in egala masura vanatoarea cu arme de vanatoare cu alice, o fac pentru “arta vanatorii din pasiune”, acestia sunt motivati mai mult de modul in care dobandesc vanatul mic, nu de cat anume vanat dobandesc. Ei sunt capacitati de tehnica vanarii cu arme cu alice de vanatoare si urmaresc perfectiunea actului in sine, neinteresandu-i prea mult rezultatul vanatorii.