Cizme de Vanatoare

 • Cizme vanatoare Harkila Norse 18″ 3mm H-vent

  Cizme vanatoare Harkila Norse 18″ 3mm H-vent

  * Element de protectie : Bio-performance fit

  * Talpa : Harkila Sport Ortho 4×4 deep grip

  * Tip talpa : Flexibila

  * Material exterior : Cauciuc natural ; 100% impermeabil

  * Culoare : Verde

  * Cizme de cauciuc respirabile si confortabile ideale pentru vanatoare

  * Stabilitate suplimentară și absorbție a șocurilor

  *  Branturi Ortholite® ofera o rezistenta sporita la apa si umiditate .Ortholite®: Unul dintre cei mai buni producatori de  branturi din intreaga lume. Talpa anti-transpiratie, anti-miros si respirabila.

  895.00 lei
 • Cizme vanatoare Harkila Norse 18 Zip H-Vent Hot Weather

  Cizme vanatoare Harkila Norse 18 Zip H-Vent Hot Weather

  * Cizme vanatoare respirabile , din cauciuc pentru temperaturi ridicate

  * Greutate : 1189 gr. / cizma marime 43

  * Element de protectie : Bio-Performance Fit™

  * Talpa : Harkila Sport Ortho 4×4 Deep Grip , 2-Density Molded Eva & Rubber Outsole

  * Tip talpa : flexibil

  * Brant : Brant Harkila Ortholite si Adjuster Ortholite

  * Material exterior : Cauciuc natural vulcanizat , Cauciuc 100 % Rezistent la apa

  * Tip : Harkila 78 – NRC

  * Captuseala : H- Vent hot weather™ cu Dry-Lex®+ Aegis®

  Ortholite®. Tălpi interioare funcționale de cea mai bună calitate. Ţin la distanţă umezeala, sunt respirabile și antibacteriene.

  YKK®. Fermoare de înaltă calitate, robuste și sigure.

  DRI-LEX®. Proprietăți pentru disiparea umezelii și durabilitate.

  Harkila memory fit™. Asigură un confort sporit și un bun ajustaj indiferent de grosimea şosetelor.

  850.00 lei

Cizme de Vanatoare

Cand vorbim de cizme de vanatoare de piele sau de cauciuc, confortul lor trebuie sa fie intotdeauna pe primul plan. Cu toate ca unele modele pot parea mai estetice nu sunt utile daca te strang sau te jeneaza, in ideea ca poate, dupa un timp, materialul se va lasa. Cand alegi cizmele de vanatoare trebuie ca forma pe care o doresti sa fie confortabila, sa se muleze pe tipul piciorului tau ( ingust / lat).Totdeauna la cizmele de vanatoare se regaseste un material de calitate, chiar daca incaltamintea e mai moale si mai flexibila. De asemenea, la cizmele de vanatoare pot fi regasite imbinari, cusaturi, capse sau fermoare. Aceste aplicatii sunt montate corespunzator, la cizme de vanatoare, fara defecte. Mare atentie sa alegeti cizme de vanatoare care au captuseala care sa tina de cald. Nu uitati ca cizmele de vanatoare trebuie sa fie cat mai usor de purtat.

cizme de vanatoare

O simpla pereche de cizme de vanatoare iti poate influenta succesul la prinderea vanatului. Alegerea celor mai potrivite cizme de vanatoare poate parea o sarcina dificila, dar nu este daca suntem atenti la factori ca: rezisenta, material, aderenta, impermeabilitate. Cizmele de vanatoare trebuie sa aiba cel putin trei caracteristici, aceastea trebuie sa fie calduroase, confortabile si impermeabile. Este de preferat la cizme de vanatoare, captuseala speciala pentru purtarea indelungata, din diferite materiale termice, in special lana si branturi moi si calduroase. Pentru cizmele de vanatoare sunt folosite tehnici si materiale speciale, materiale poroase ce poate absorbi umezeala pana la de trei ori greutatea sa proprie.

La cizmele de vanatoare materialul este tratat pentru maximizarea proprietatilor de rezistenta la apa, devenind astfel mai durabile si rezistente in timp. Garantia confortului provine din forma anatomica a cizmelor de vanatoare, precum si a folosirii unui proces special care confera flexibilitate sporita si menajeaza ligamentele. Talpa este un alt element important la cizme de vanatoare, ea trebuie sa fie robusta si perfect aderenta, sa amortizeze fiecare pas.