TOP
- 15 %

Cizme Vanatoare Le Chameau Chasseur Captuseala Jersey mar.44

Marimi Incaltaminte

1.057 lei 898 lei
Descriere

Modelul Chasseur este  pentru prima data disponibil cu captuseala interioara, fabricata din noul material poly-cotton (combinarea bumbacului cu poliesterul).

Este disponibil in marimi diferite pentru gamba piciorului, cu exactitatea si detaliul specifice produselor fabricate pe comanda. Partea anterioara este ramforsata cu Kevlar pentru protectia la abraziune mecanica prin frecare, suprafata exterioara este  100% rezistent la apa.

Protectia  la apa fiind asigurata prin metoda Riri Aquazip si banda de siguranta pentru sustinerea fermoarului cu buton si capsa

ISTORIA LE CHAMEAU

In anii ’70 Le Chameau a proiectat si manufacturat o cizma care avea sa devina o legenda in gama cizmelor pentru activitati outdoor.   Creatia de exceptie a Le Chameau master of design Marc Longuet, avand in minte “vanatorii”.

Emblematica cizma Chasseur a fost prima cizma de cauciuc cu un fermoar rezistent 100% la apa, montat pe intreaga inaltime a carambului cizmei. Toate produsele sunt fabricate manual de catre un singur mester cizmar, devenit maestru dupa o lunga periada de ucenicie. Cizmele sunt produse in 8 diferite marimi ale carambului pentru a asigura potrivirea perfecta, specifica, de obicei, produselor pe comanda.

TRADITIE IMPLETITA CU TEHNICA SI INOVATIE

DuPont Kevlar, fibre utilizate pentru a spori rezistenta  la abraziune a cauciucului natural. Pentru o performanta superioara in conditii grele de utilizare, specifice activitatilor din teren. Talpa cizmei, Grip deosebit de rezistent la abraziune, asigura o priza solida pe suprafete neregulate, ude, alunecoase.

TEHNOLOGIE IMPLEMENTATA PENTRU REDUCEREA OBOSELII LA MERSUL PE JOS

Talpa cizmelor, Grip, cu densitate diferita pe anumite zone, absoarbe socurile transmise de la suprafata de contat cu solul.

Are inserat un element suplimentar de rigidizare, pentru o mai buna stabilitate a piciorului si pentru a mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale .Toate duc la o reducere a externuarii generate de mersul pe jos in teren greu. Captuseala, usor de uscat,  asigura un interior comfortabil si o izolatie termica superioara.

AQUAZIP

Fermoar special rezistent la apa pe carambul cizmei. Este prevazut cu un buton de siguranta asigurand  inchis  fermuarul cand cizma este incaltata.

Specificatii
Marimi Incaltaminte

44

Producator

Le Chameau

Produse similare