Cizme Vanatoare Le Chameau Chasseur Captuseala Neopren marimea42

Marimi Incaltaminte

1.410 lei
Descriere

Emblematicul model Chasseur, remarcat imediat prin captuseala din neopren de calitate premium si fermoarul inserat pe toata inaltimea cizmei.

Este disponibil in 8 marimi ale gambei, pentru a oferi potrivirea si comfortul oferit de obicei de incaltamintea pe comanda.

Cizma este rezistenta la abraziune mecanica prin folosirea Kevlarului ca material de intarire.

Este rezistenta 100% la apa prin implementarea fermoarului extreme de robust, Riri Aquazip.  Aisgurata la partea superioara a carambului cu o banda rezistenta prevazuta cu buton si capsa de prindere.

Izolatie interioara  neoprene piele naturala si branturi din material care absoarbe socurile mecanice.

Talpa pentru orice teren, special construita prin introducerea unui material de rigidizare pentru a imbunatati pozitia coloanei vertebrale la mersul pe jos.

 

ISTORIA LE CHAMEAU

In anii ’70 Le Chameau a proiectat si manufacturat o cizma care avea sa devina o legenda in gama cizmelor pentru activitati outdoor.   Creatia de exceptie a Le Chameau master of design Marc Longuet, avand in minte “vanatorii”. A fost prima cizma de cauciuc cu un fermoar rezistent 100% la apa, montat pe intreaga inaltime a carambului cizmei. Toate produsele sunt fabricate manual de catre un singur mester cizmar, devenit maestru dupa o lunga periada de ucenicie.

COMFORT

Captuseala usor de uscat, din neopren cu grosimea de 3 mm si calitatea premium care pastreaza comfortul termic la picioare. Rezista la temperaturI de pana  -15 gradeC.

Sunt echipate cu fermoarul 100% rezistent la apa, instalat pe toata inaltimea cizmei.

Asigurate la partea superioara cu o bretea de siguranta prevazute cu capsa si buton de fixare. Facand astfel cizmele Chasseur extreme de usor de incaltat si descaltat.

Cizmele sunt produse in 8 diferite marimi ale carambului pentru a asigura potrivirea perfecta, specifica, de obicei, produselor pe comanda.

TRADITIE IMPLETITA CU TEHNICA SI INOVATIE

DuPont Kevlar, fibre utilizate in fabricarea mixului de cauciuc natural folosit pentru intarirea partii anterioare a cizmei care confera o rezistenta sporita la abraziune a si o performanta superioara in conditii grele de utilizare, specifice activitatilor din teren.  Talpa cizmei, model Grip, deosebit de rezistent la abraziune, asigura stabilitate si o aderenta buna pe suprafete neregulate, ude, alunecoase, noroioase sau teren afanat.

 

TEHNOLOGIE IMPLEMENTATA PENTRU REDUCEREA OBOSELII LA MERSUL PE JOS

Talpa cizmelor, Grip, cu densitate diferita pe anumite zone, absoarbe socurile transmise de la suprafata de contat cu solul, si are inserat un element suplimentar de rigidizare, pentru o mai buna stabilitate a piciorului si pentru a mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale, toate ducand la o reducere a oboselii generate de mersul pe jos in teren greu.  Captuseala usor de uscat din neoprene asigura un confort suplimentar al piciorului si imbunatateste absorbtia energiei socurilor generate la suprafata de contact cu terenul.

Specificatii
Marimi Incaltaminte

42

Producator

Le Chameau

Produse similare