Cizme Vanatoare Le Chameau Chasseur Captuseala Piele marimea44

Marimi Incaltaminte

1.880 lei
Descriere

Emblematicul model Chasseur, fabricat manual, remarcat usor prin captuseala din piele naturala si fermoarul inserat pe toata inaltimea cizmei.

Este disponibil in 8 marimi a gambei asa incat sa ofere potrivirea si comfortul oferit de obicei de catre incaltamintea pe comanda.

Cizma este rezistenta la abraziune mecanica prin folosirea Kevlarului ca material de intarire.

Rezistenta 100% la apa prin fermoarul Riri Aquazip. Aisgurata la partea superioara a carambului cu o banda rezistenta prevazuta cu buton si capsa de prindere.

Captuseala interioara din piele naturala si branturi din material care absoarbe socurile mecanice iar la exterior talpa pentru orice fel de teren avand talpa special construita prin introducerea unui material de rigidizare pentru a imbunatati pozitia coloanei vertebrale la mersul pe jos.

ISTORIA LE CHAMEAU

In ’70 Le Chameau a proiectat si manufacturat o cizma ce devine o legenda in gama cizmelor pentru activitati outdoor.

Creatia de exceptie a Le Chameau master of design Marc Longuet, a avut in minte “vanatorii”.

Emblematica cizma Chasseur a fost prima cizma de cauciuc cu un fermoar rezistent 100% la apa, montat pe intreaga inaltime a carambului cizmei. Toate produsele sunt fabricate manual de catre un singur mester cizmar, devenit maestru dupa o lunga periada de ucenicie.

COMFORT REGASIT DE OBICEI LA INCALTAMINTEA PE COMANDA

Integral captusite in piele naturala pentru comfort permanent si durabilitate sporita. Echipate  cu fermoarul 100% rezistent la apa, instalat pe toata inaltimea carambului. Asigurat la partea superioara cu banda cu buton de prindere, cizmele Chasseur sunt extreme de usor de incaltat si descaltat.

Cizmele sunt produse in 8 marimi  diferite ale carambului pentru a asigura potrivirea perfecta, specifica, produselor pe comanda.

PIELE NATURALA CALITATEA PREMIUM

Le Chameau este faimos pentru calitatea si durabilitatea cizmelor captusite cu piele naturala.  Pielea naturala din care sunt manufacturate captuselile este achizitionata exclusiv din atelierele de pielarie din Franta si Italia.

Captuseala imbraca complet piciorul pentru un comfort deosebit este remarcabil de rezistenta la imbatranire prin purtare si usor de incaltat si descaltat.  Pielea din care este confectionata captuseala este special tratata pentru rezistenta la umezeala si ramane moale, supla si flexibila chiar si in contact cu apa.  Alege pielea pentru lux si comfort permanent.

 

TRADITIE IMPLETITA CU TEHNICA SI INOVATIE

DuPont Kevlar, fibre utilizate pentru a spori rezistenta la abraziune prin contact a cauciucului natural. Asigura o performanta superioara in conditii grele de utilizare, specifice activitatilor dificile din teren .

Talpa cizmei, model Grip, rezistent la abraziune asigura o priza solida pe suprafete neregulate, ude, alunecoase, noroioase.

 

TEHNOLOGIE IMPLEMENTATA PENTRU REDUCEREA OBOSELII LA MERSUL PE JOS

Talpa cizmelor, Grip, cu densitate diferita pe anumite zone, absoarbe socurile transmise de la suprafata de contat cu solul.

Are inserat un element suplimentar de rigidizare, pentru o mai buna stabilitate a piciorului si pentru a mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Toate duc la o reducere a oboselii generate de mersul pe jos in teren greu.

In interiorul cizmei, pe talpa, sunt montate branturi detasabile, usor de uscat. Sunt cofectionate din piele naturala, asigura un interior deosebit de comfortabil si o izolatie termica superioara.

Specificatii
Marimi Incaltaminte

44

Producator

Le Chameau

Produse similare