Cizme Vanatoare Le Chameau Vierzon Captuseala Jersey mar.43

Marimi Incaltaminte

705 lei
Descriere

Model reprezentativ de cizma inalta pentru mediul rural si deplasari in terenuri neamenajate.

Sunt fabricate manual din cauciuc natural aditivat, iar captuseala realizata din polycotton – jersey (mix de bumbac si fibra de polyester impletitura de lana, bumbac si polyester). Intr-un design cu benzi verticale si orizontale incrucisate, in nuante de bej si maron gandite pentru confort sporit in sezonul rece.

Evazate la partea superioara prin construirea unui pliu din acelasi material cu cel folosit la fabricarea cizmei. Este controlat de catre o curea textila cu catarama de strangere, pentru o fixare ferma si comfortabila pe gamba.

STABILA IN MERS

Talpa cizmelor, Grip, cu densitate diferentiata pe anumite zone, este deosebit de rezistenta la abraziune. Asigura o priza de tractiune perfecta pe suprafete alunecoase, noroioase sau afanate. Absoarbe socurile aparute in mers la suprafata de contact cu solul. Are inserat un element suplimentar de rigidizare, pentru o mai buna stabilitate a piciorului si o pozitie corecta a coloanei vertebrale.  Toate duc la o reducere a oboselii picioarelor si spatelui, generate in mersul pe jos pe terenuri accidentate.

COMFORT

Este comoda si asigura o izolatie termica superioara in conditii de vreme rece, pana la 0 grade Celsius.

Folosirea cauciucului natural aditivat si a captuselii jersey prezinta un grad mare de flexibilitate. Se muleaza perfect pe conturul piciorului, reduce efortul depus pentru flexarea cizmei in mers si diminueaza substantial oboseala picioarelor.

REPREZENTATIV

Produs manual  din 1965, Vierzon este emblematic pentru produsele Le Chameau fiind apreciat de clienti din domenii deferite. Este primul model de cizma de cauciuc avand o evazare la partea superioara prin realizarea unui clin ajustabil.

 

 

Specificatii
Marimi Incaltaminte

43

Producator

Le Chameau

Produse similare