1.430 lei
Descriere

Costumul de vanatoare activa Key-point Active de la Seeland

Costumul de vanatoare Key-Point este alegerea perfecta dacă doriți un costum de vânătoare ușor, care să reziste la utilizarea indelungata si dificila. oferind libertate de mișcare. Este un costum de vânătoare de încredere pentru fiecare tip de vânătoare activă.

Jacheta Key-Point Active de vânătoare este rezistenta, oferă o libertate deplină de mișcare și o protecție excelentă împotriva intemperiilor. Este concepuata pentru tragere și vânătoarea activă în care urmărești vanatul. Geaca este confecționată dintr-o țesătură tratata cu ceara, cu portiuni elastice pe brațe și spate pentru a rezista la uzură, fără a împiedica mișcarea. Această combinație de durabilitate și flexibilitate face ca jacheta Key-Point Active să fie o alegere ideală atunci când vânezi pe teren dificil și vreme schimbătoare.

Jacheta încorporează toate funcțiile pe care le-ați dori într-o geacă de vânătoare completă. Membrană SEETEX® rezistentă la vânt și impermeabilă, gluga reglabilă și detașabilă, buzunarul radio și buzunarele laterale cu căptușeală.

CARACTERISTICI JACHETA

Fermoar frontal cu două sensuri

Buzunar la piept cu fermoar

Două buzunare frontale

Gluga detasabila

Manșete reglabile

Buzunarul interior

Pantalonii Key-Point Active sunt pantaloni de vânătoare rezistenți,  oferă  protecție excelentă împotriva intemperiilor, permițând totodată deplină libertate de mișcare. Sunt confecționate din aceeași tesatura ușoară, cerată ca restul gamei. Au întărituri la genunchi și spate, panouri elastiace pe coapse și în spatele genunchilor. Această combinație de durabilitate și flexibilitate face ca pantalonii Key-Point Active să fie o alegere ideală atunci când vânează pe teren dificil și vreme schimbătoare.

De asemenea, au un buzunar pentru coapse și mai multe întărituri în jurul gleznelor.

CARACTERISTICI PANTALONI

Durabilitate suplimentară prin întărirea genunchilor

Fermoar la coapsa și spate

Panouri intarite complet elastice

Talie flexibila

COMPOZITIE
Țesătură principală: 65% poliester / 35% bumbac, țesătură simplă TC cerata

Căptușeala: 100% poliester, Interlock bonded TPolyurethane
Tehnologii: garnitura cu 2 straturi SEETEX®

Specificatii
Culoare

pine green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

Seeland

Produse similare