4.310 lei 3.879 lei
Descriere

Costum Vanatoare Harkila Pro Hunter X mar. 58

* Produsele din acest costum pot fi achizitionate separat. Accesati categoria ” Echipamente Harkila ” – ” Pantaloni de vanatoare ” si ” Jachete de vanatoare ”

* Material: 100% poliamida, bumbac, respinge apa permanent

* Captuseala: 100% poliester, captuseala tricotata periata

* GORE-TEX®. Impermeabil, rezistent la vânt și cu membrană care respiră de o foarte bună calitate.

* CORDURA®. Fibre extrem de durabile și ușoare.
* Air-tech™ by F.O.V. Material textil unic care combină durabilitatea mare cu un confort ridicat. Din material moale, care respiră, rezistent la vânt, impermeabil la apă și murdărie.
* Produs rezistent. Produsul este confecţionat din sau echipat cu materiale care îl fac foarte durabil.
* Dimensiuni suplimentare. Disponibil în dimensiuni foarte mici, foarte mari, sau ambele. Pantalonii selectaţi vin dotaţi cu crac scurt sau lung.
* Pantaloni vanatoare Harkila Pro Hunter X are buzunare pentru aerisire si un buzunar in partea dreapta cu suport cartuse. Gaici pentru curea si D-inel pe partea stanga. Ajustor partea din spate a genunchiului. Curea ajustabilă gambă pentru a crea mai mult spațiu în jurul genunchiului. Ideală pentru vânătoarea care necesită o libertate de mișcare mai mare. Dispune de aerisire sub braţe şi/sau în partea din spate a coapselor.
* Jacheta vanatoare Harkila Pro Hunter X are glugă detașabilă  potrivită pentru o serie de sezoane de vânătoare. Buzunar pentru partida de vânătoare.
* Vizibilitate crescută. Acest produs include caracteristici pentru a asigura o mai mare vizibilitate în timpul vânătorii.
Buzunar radio. Buzunar în zona pieptului pentru un aparat de emisie-recepție sau un telefon mobil.
* Fermoar în ambele direcţii. Fermoar ce se deschide în ambele direcţii pentru o ajustare uşoară in timpul vânătorii.
* Buzunar destinat pentru partide de vânătoare. Mici,  poate fi utilizat pentru a stoca accesorii în timpul vânătorii sau în timpul antrenamentului câinelui. Buzunarul este situat în partea din spate inferioară a vestei.
* Acţiune inversă. Partea din spate a vestei are cute duble plate care permit o gamă largă de mişcări în timpul tragerii.
*Curea încărcare rapidă. O curea din buzunarul izolat termic asigură că buzunarul cartușului rămâne deschis în timpul tragerii.
* Harkila – 5 ani garanţie. Acoperă defectele materiale şi cele legate de manoperă timp de 5 ani de la data achiziției.
Specificatii
Producator

Harkila

Culoare

lake green

Marimi Haine

58

Produse similare