1.766 lei
Descriere

Costum vanatoare Woodcock II Seeland

Costum vanatoare Woodcock II este una dintre cele mai clasice costume de vânătoare în stilul tradițional englez, realizat cu gândul la vanatoarea păsărilor.

Deși prezintă un exterior tradițional și elegant, jacheta de vanatoare Woodcock II îndeplinește cerințele moderne. Membrana Seetex incorporata rezistentă la vânt și impermeabilă pentru a vă proteja de vânt și ploaie.

Jacheta are buzunare mari pentru cartuș cu funcție QuickLoad și orificii de scurgere pentru acele zile ploioase la vânătoare. Pe partea din spate este un buzunar mare căptușit cu nylon.

Jacheta vanatoare Woodcock II este alegerea ideală pentru momentul în care doriți să fiți bine îmbrăcați pentru o vânătoare clasica traditionala, eleganța.

CARACTERISTICI JACHETA Costum vanatoare Woodcock II 

Menbrane Seetex optimizate

Gluga detasabila

Buzunar pentru vanat căptușit cu nylon Oxford

Funcție de încărcare rapidă

Buzunar pentru cartuș cu găuri de drenaj

Pantaloni vanatoare Woodcock II au buzunare pe coapse, cu capse și butoane, cu bretele in partea inferioară a spatelui. Pantalonii Woodcock II sunt printre cei mai stilati si clasici pantaloni din gama Seeland. Sunt confecționati din aceeași țesătură moale ca jacheta Woodcock II, au o membrană Seetex rezistentă la vânt și impermeabilă.

CARACTERISTICI PANTALONI Costum vanatoare Woodcock II 

Membrana optimizată Seetex

Butoane suspendate

2 buzunare coapse

Tiv inferior ajustabil

Genunchi articulat

Tesatura principala: 100% poliester, Taplon mic, Acoperire cu poliuretan: 100% poliester, Pongee
Tehnologie: SEETEX® 2 straturi

Specificatii
Producator

Seeland

Culoare

Shaded olive

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Produse similare