811 lei
Descriere

Jacheta de vanatoare Key-point Active de la Seeland

Jacheta Key-Point Active de vânătoare este rezistenta, oferă o libertate deplină de mișcare și o protecție excelentă împotriva intemperiilor. Este concepuata pentru tragere și vânătoarea activă în care urmărești vanatul. Geaca este confecționată dintr-o țesătură tratata cu ceara, cu portiuni elastice pe brațe și spate pentru a rezista la uzură, fără a împiedica mișcarea. Această combinație de durabilitate și flexibilitate face ca jacheta Key-Point Active să fie o alegere ideală atunci când vânezi pe teren dificil și vreme schimbătoare.

Jacheta încorporează toate funcțiile pe care le-ați dori într-o geacă de vânătoare completă. Membrană SEETEX® rezistentă la vânt și impermeabilă, gluga reglabilă și detașabilă, buzunarul radio și buzunarele laterale cu căptușeală.

Jacheta Key-Point este alegerea perfecta dacă doriți o geacă de vânătoare ușoară, care să reziste la utilizarea indelungata si dificila. oferind libertate de mișcare. Asocierea jachetei cu pantalonii Key-Point Active face un costum de vânătoare de încredere pentru fiecare tip de vânătoare activă.

CARACTERISTICI

Fermoar frontal cu două sensuri

Buzunar la piept cu fermoar

Două buzunare frontale

Gluga detasabila

Manșete reglabile

Buzunarul interior

COMPOZITIE
Țesătură principală: 65% poliester / 35% bumbac, țesătură simplă TC cerată
Captuseala: 100% poliester, Interlock bonded TPolyurethane
Tehnologie: captuseala cu 2 straturi SEETEX®

Specificatii
Culoare

pine green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

Seeland

Produse similare