571 lei
Descriere

Jacheta vanatoare Skeet Softshell Seeland

Jacheta vanatoare Skeet Softshell cu design inteligent, adaptat, dezvoltat în parteneriat cu trăgători profesioniști. Cea mai mare parte a stratului exterior a jachetei este făcută dintr-o țesătură robustă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uzură. Materialul său extrem de flexibil si moale, permite o libertate maximă de mișcare. Umerii și pieptul sunt protejați de micro-piele. Există o curea la îndemână pe piept pentru ochelari.

Jacheta vanatoare Skeet Softshell te protejeaza de frig. Interiorul jachetei este căptușit cu lână moale și calduroasa. Jacheta are, de asemenea, membrană SEETEX® rezistentă la vânt in 3 straturi. În partea din față sunt două buzunare mari pentru cartușe. În parte de spate, talia este elastică, cu un buton pe ambele părți, pentru potrivirea mai strânsă sau mai slabă. În mod similar, încheieturile sunt elastice și au fixări în velcro.

Jacheta vanatoare Skeet Softshell este practică, cu varietate de caracteristici special concepute pentru a vă oferi un avantaj, fie că practicati vanatoarea activa sau la stand, eventual va antrenati in poligon pentru tragere.

Tesătură verde -pine green- și versatilitate integrală, este potrivită și pentru vanatoare sau activitati de zi cu zi.

CARACTERISTICI JACHETA

Soft-shell super flex, permițând flexibilitate de mișcare

Fermoar frontal cu două sensuri

Buzunare mari pentru cartuș frontal

Căptușeală din fleece confortabilă

Bucla pentru ochelari

Manșete reglabile

Tesatura principala: 94% poliester / 6% Spandex, Ripstop Softshell
Tehnologii: SEETEX® 3 straturi

Specificatii
Culoare

pine green

Producator

Seeland

Marimi Haine

3XL, L, M, XL, XXL

Produse similare