Luneta de vanatoare Leupold VX-R 2-7×33

2.790 lei
Descriere
Luneta de vanatoare Leupold VX-R 2-7×33

Magnificatie 2-7

Diametru Obiectiv(mm) 33

Camp de vedere(m/100m) 14,6 – 5,9

Distanta fata de ochi(mm) 94-107

Ajustare

Elevatie 75 MOA

Stanga-dreapta 75 MOA

Valoare click  1/4 MOA

Plan focal 2

Reticul iluminat cu senzor de miscare Da

Tip Reticul FireDot Duplex

Diametru tub (mm) 30

Lungimea (mm) 287

Greutatea (g) 360

Va propunem luneta de vanatoare Leupold VX-R 2-7×33 usoara si rezistenta, gandite sa faca fata celor mai aspre conditii de mediu. Conceputa pentru a acoperi orice situatie reala de vanatoare  ce o puteti intalni in teren.

In ceea ce priveste aspectele optice la luneta de vanatoare Leupold Leupold VX-R 2-7×33 sunt multe aspecte referitoare la: elevatie, paralax, montaj etc.
Luneta de vanatoare Leupold VX-R 2-7×33  are o luminozitate mare, plaja de magnificatie larga, optima modului ei de folosinta: goana, panda, long range.

Avem in gama noastra de lunete de vanatoare modele cu tub de 30mm dar si de 25mm, 34mm, coating de super calitate, cu camp vizual larg, cu pupila de iesire mare, cu distanta focala mare, robuste (titan sau aluminiu de avion), umplute cu azot sau argon si krypton, care au rainguard, lotutec, swarobright sau alte modalitati de tratament ale lentilelor pentru a impiedica aburirea lor si a usura folosinta lor in conditii de vreme urata.

Va oferim lunete de vanatoare cu precizie si flexibilitate inovativa, ce maximizeaza puterea de marire,  optica stralucitoare si simplitatea folosirii in parametri optimi.

Gratie campului vizual considerabil de larg, permit un tir precis atat la tintele indepartate, cat si la tintele aflate in miscare la vanatoarea in goana.

Puterea de marire crescuta la luneta Leupold VX-R 2-7×33, permite practic acoperirea tuturor cerintelor in vanatoare din acest punct de vedere.

Secretul cand alegem luneta de vanatoare Leupold VX-R 2-7×33 consta in combinarea perfecta a formei cu functionalitatea lor.

Specificatii
Producator

Leupold