Luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50

3.913 lei
Descriere
Luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50

Magnificatie  4-12

Diametru Obiectiv(mm) 50

Camp de vedere(m) 6,7-3,5

Distanta fata de ochi(mm) 106-96

Ajustare

Elevatie 80 MOA

Stanga-dreapta 80 MOA

Valoare click / 100m  1/4 MOA

Plan focal 2

Reticul iluminat cu senzor de miscare  Da

Tip Reticul Duplex

Diametru tub (mm) 30

Lungimea (mm) 310

Greutatea (g) 468

 

Va propunem luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50 usoara si rezistenta, gandita sa faca fata celor mai aspre conditii de mediu. Este recomandata pentru vanatoarea la  panda.

Aspectele optice la luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50 sunt multe referitor la: elevatie, paralax, montaj etc.
Luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50 cu o luminozitate mare, plaja de magnificatie larga, optima modului ei de folosinta: goana, panda, long range .

Avem in gama noastra de lunete de vanatoare si modele cu tub de 30mm dar si de 25mm, 34mm. Coating de super calitate, cu camp vizual larg, cu pupila de iesire mare, cu distanta focala mare, robuste (titan sau aluminiu de avion), umplute cu azot sau argon si krypton. Au rainguard, lotutec, swarobright sau alte modalitati de tratament ale lentilelor pentru a impiedica aburirea  si a usura folosinta  in conditii nefavorabile.

Luneta cu precizie si flexibilitate inovativa, ce maximizeaza puterea de marire, o optica stralucitoare si simplitatea folosirii in parametri optimi.

Gratie campului vizual considerabil de larg, permit un tir precis atat la tintele indepartate, la tintele aflate in miscare .

Puterea de marire crescuta la luneta de vanatoare Leupold VX-R 4-12×50, permite practic acoperirea tuturor cerintelor in vanatoare din acest punct de vedere.

Secretul in alegeea lunetei de vanatoare consta in combinarea perfecta a formei cu functionalitatea.

Specificatii
Producator

Leupold