795 lei
Descriere

Pantaloni vanatoare Seeland Hawker Shell

* Material : 94% Polyester ; 6% Spandex

* Captuseala : 100% Polyester, din plasă : SEETEX® 3 straturi

* Culori disponibile :  Prim1Camo

Pantalonii Hawker Shell, precum jacheta Hawker Shell, sunt extrem de ușori și silentiosi, alegerea ideală pentru vânătorii care doresc să se apropie cu adevărat de vânat.

Pantalonii sunt foarte potriviți și urmează în mod natural cele mai mici mișcări ale corpului tău. La fel ca sacoul, acestea au o suprafață interioară de fagure care ajută la crearea unei circulații excelente a aerului atunci când te urmărești.

Dacă vă încălziți prea mult, puteți ventila decupând în jos coapsele. Membrana incorporată rezistentă la vânt și impermeabilă garantează că veți rămâne uscat pe ploaie sau când traversați un sol umed.

În combinație cu jacheta Hawker Shell, acest lucru face un costum excelent pentru o vânătoare activă, unde obiectivul tău este să te miști în liniște și să te apropii cât mai mult de vânat.

Prim1Camo este un desen non-directional ce foloseste forme organice pentru a juta la obtinerea unui camuflaj in flora si fauna padurii. Imprimeul ofera flexibilitatea miscarii, ajuta la maxim camuflajul pe raze scurte la fel ca orice pradator.

CARACTERISTICI

Fabricat dintr-un material cu 3 straturi super flex, care permite o mobilitate excelentă
Respirabilitate optimizată, pentru vânătoare activă
Reglarea temperaturii corpului, cu un suport textil gen plasa
Liniile tăiate articulate asigură mobilitate atletică

Specificatii
Producator

Seeland

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58

Produse similare