-25%
, ,

Cizme cauciuc Orton zip Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Cizme cauciuc, verzi, elegante, sunt bine concepute pentru condiții de iarnă umedă, noroioasa, asigura protecție împotriva frigului.

1.012 lei 1.350 lei

Golește
Cizme cauciuc Orton zip Harkila

Cizme cauciuc Orton Zip cu căptușeală din neopren ce sunt confortabile, chiar și într-o expediție lungă. Talpă Härkila Vibram, căptușeală din neopren de 3 mm și fermoar lateral, cauciuc natural vulcanizat premium pentru o cizmă flexibilă. Cizma oferă o izolare sporită și ajută la menținerea piciorului uscat prin eliminarea condensului și a umidității departe de piele.

Harkila Orton Zip Boot, aceste cizme exclusiviste Harkila au o greutate foarte ușoară și extrem de flexibile cu o talpă ortolit care vă sprijină picioarele pentru o potrivire atletică. Talpa are un amortizor cu gel Harkila, cu căptușeală neopren de 3 mm  pentru temperaturi de până la -5 ° C.

CARACTERISTICI

  • Căptușeală 3 Neopren pentru izolare
  • Cauciuc Harkila zona H 78 78 NRC, cauciuc natural  vulcanizat care face ca cizmele să fie mai puternice, mai flexibile și mai rezistente la căldură și la alte condiții de mediu
  • Strat suplimentar ce se află între talpă și  cizma , pentru un sprijin bun și pentru a atenua sarcina suportată pe picioare
  • Piciorul flexibil, talpă Vibram  de înaltă tehnologie care promite un pas ergonomic confortabil
  • Canale de eliberare a nămolului
Producator

Marimi Incaltaminte

46

Culoare

Verde Willow

S-ar putea să-ți placă și…