, ,

Jacheta femei Metso Winter Harkila

Harkila
Availability:

Stoc epuizat


Jacheta vanatoare femei Metso Winter din lână fetru, călduroasă, durabila, tratament ecologic Bionic Finish®, rezistent la apă, vant și murdărie

2.445 lei

Golește

Jacheta femei Metso Winter Harkila

Jacheta femei Metso Winter de la Harkila este una dintre cele mai calduroase și silențioase. Confecționata din amestec de lână respirabil, rezistent la apă și murdărie, cu căptușeală groasă și caldusoasă. Acest lucru asigură un confort excepțional, în condiții de frig extrem. Jacheta este alegerea ideală atât pentru vânătoare în stand cât și pentru vanatoare activa în cele mai reci luni ale anului.

Jacheta femei Metso Winter este confecționată dintr-o țesătură din lână, fetru, rezistentă la vânt, 50% lână și 50% poliester, atât pentru căldură, cât și pentru durabilitate. Acest amestec dens de lână este în mod inerent respingător de apă, dar i s-a oferit și un tratament ecologic Bionic Finish® Eco, pentru a consolida respingerea naturală a apei și a murdăriei.

Are o căptușeală groasă, de 120 de grame, făcută din lână pură de la compania Lavalan din Germania. Lana Lavalan provine din ovine europene, produsă în Germania în conformitate cu reglementări stricte pentru bunăstarea animalelor. Având mai multe straturi de lână calduroasă în loc de membrană, jacheta este foarte silentioasă. Jacheta este groasă, lâna reglează în mod natural temperatura și respiră, ceea ce garantează un confort uimitor și în cele mai reci zile. Jacheta vanatoare Metso Winter are o lungime bună și îți menține mijlocul acoperit când stai așezat și previne pierderea de căldură din regiunea lombară. Jacheta are un buzunar radio cu fermoar, cu orificiu de antenă pe pieptul stâng. Două buzunare frontale mari, înclinate, cu fermoar și două buzunare cu fermoar pentru mână. Fermoarul principal al jachetei este bidirecțional, buzunar interior, gluga este detașabilă și șnururi elastice pe glugă și tivul inferior.

CARACTERISTICI PRODUS

Gluga reglabilă detașabilă
Buzunar radio piept lateral stâng si buzunare cu fermoar pentru mână
Buzunare mari frontale cu clapeta
Manșete cu protectie pe furtună în interiorul mânecilor
Tiv inferior reglabil

Material principal: 50% lână / 50% poliester, pâslă, finisaj bionic
Căptușeală: 100% poliester, tricotată periată: 120g

Culoare

willow green

Marimi Haine

36, 38, 40, 42, 44, 46

Producator

S-ar putea să-ți placă și…