, ,

Jacheta femei Woodcock Advanced Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Jacheta matlasata Woodcock Advanced Seeland ideală primăvara, căptușeală ușoară, matlasata 100% bumbac, fermoar in două directii și capse.

632 lei

Golește

Jacheta femei Woodcock Advanced Seeland

Jacheta femei Woodcock Advanced Seeland are proprietăți excelente de reglare a temperaturii. Combinația dintre căptușeală și țesătura matlasată presupune că jacheta păstrează aerul și căldura corpului constante. Acest lucru face ca jacheta femei Woodcock Advanced Quilt să fie ideală pentru lunile de primăvară și vară cu temperaturi variabile.

Jacheta are o căptușeală ușoară, iar matlasarea este 100% din bumbac, cu strat exterior din poliester. Interiorul este căptușit 100% poliester. Woodcock Advanced se închide cu fermoar in două directii și capse. Are un buzunar la piept cu capsa și buzunar interior în stânga, precum și două buzunare calduroase pentru mâini. Estetica velurului este aleasă cu detalii de velur la gât, încheieturi și buzunare.  Jacheta matlasata Woodcock Advanced este o îmbrăcăminte versatilă, recomandata si in alte activitati in aer liber preferate.

CARACTERISTICI PRODUS

Fante în spate si curea de închidere la gât
Buzunar frontal pe piept si buzunar interior
Căptușeală din poliester
Fermoar cu 2 căi

Material principal: 100% bumbac, bumbac simplu moale din poliuretan
Căptușeală: 100% poliester, umplutura : 60g

Produsul are si varianta pentru barbati -accesati link- https://elitehunting.ro/pret/jacheta-matlasata-woodcock-advanced-seeland/

Culoare

Shaded olive

Marimi Haine

36, 38, 40, 42, 44, 46

Producator

S-ar putea să-ți placă și…