, ,

Jacheta Hawker Light Explore Seeland

Seeland

Jacheta Hawker Light Explore ușoară, membrană Seetex® rezistentă la vânt și apă, menține caldura corpului, ventilație sub braț

931 lei

Golește

Jacheta Hawker Light Explore Seeland

Jacheta Hawker Light Explore este o jachetă foarte ușoară, rezistentă la vânt și impermeabilă. Este alegerea perfectă pentru toate tipurile de activitati în aer liber primăvara sau toamna. Când poate fi cald, dar aveți în continuare nevoie de protecție împotriva ploii sau a vantului puternic.
Jacheta Hawker Light Explore este la fel de ușoară ca o jachetă de alergare. Membrană Seetex® rezistentă la vânt și rezistentă la apă, pentru a vă proteja și a vă menține caldura corpului și uscat. Există ventilație sub braț cu fermoar dacă începeți să vă supraîncălziți. Jacheta are glugă reglabilă, cu tiv elastic cu șnur și buzunare duble la piept. Toate fermoarele de pe jachetă sunt hidrofuge.

Combinat cu pantalonii Hawker Light Explore, aveți un costum versatil, atractiv și foarte ușor, care se împachetează usor, ideal pentru acele perioade ale anului, când vremea este blândă, dar schimbătoare.

CARACTERISTICI PRODUS

Gluga si mansetele sunt reglabile
Fermoar frontal bidirecțional
Fermoar pentru ventilatie sub brat
Tiv inferior reglabil

Țesătură principală: 100% poliester, Twill
Tehnologii: SEETEX® 2½-strat

Culoare

black

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…