, ,

Jacheta Stornoway Active Smoock

Harkila

Confecționat din țesătură extensibilă, moale,imprimeu tweed, membrană HWS (Härkila Weather System) rezistentă la vânt și apă, ușoară si suplă.

2.395 lei

Golește

Jacheta Stornoway Active smock

Jacheta Stornoway Active smock cu croială activă, confecționata dintr-o țesătură extensibilă, cu un aspect moale, periat și un imprimeu tweed. Incorporează o membrană HWS (Härkila Weather System) rezistentă la vânt și rezistentă la apă, care a fost proiectată special pentru vânătoare și este ușoară, suplă și extensibilă.

Deoarece atât țesătura, cât și membrana sunt flexibile și elastice, Stockoway Active Smock oferă multă libertate de mișcare. Țesătura fiind tratată cu DWR (Durable Water Repellent), conferă  un finisaj hidrofug jachetei Stornoway.

Jacheta Stornoway Active Smock are un buzunar mare, cu fermoar, , cu clapeta de închidere magnetică și găuri de scurgere foarte potrivit pentru protejarea binoclului. De asemenea, este dotat cu buzunare pentru mâini și un buzunar radio pe pieptul stâng, toate cu fermoare impermeabile. Pe partea stângă , există un fermoar cu două sensuri care se deplasează din spre tiv până la rascroiala manecii. Acest lucru face ușor sa acționeze ca ventilație.

Cu sistem de reglare la manșete, tiv inferior, talie și glugă. Gluga are, de asemenea, o margine reglabilă.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Gluga reglabila integrata
Buzunar binocular mare, cu găuri de scurgere
Buzunare radio cu fermoar și buzunare PENTRU mana
Fermoar lateral cu 2 căi pentru o ventilație ușoară
Talie și mâneci reglabile

 

Țesătură principală: 100% poliester, tip Tweed imprimat, DWR
Căptușeală: 100% poliester, tafta imprimata
Tehnologii: HWS® 2 straturi

S-ar putea să-ți placă și…