, ,

Jacheta vanatoare Hawker Shell

Harkila
Availability:

În stoc


Camuflajul Prym1camo este disponibil si pe Fleece  Hawker storm, Facecover (cagula) si manusi

1.122 lei

Golește

Jacheta vanatoare Hawker Shell cu camuflaj Prim1Camo de la Seeland 

Jacheta vanatoare Hawker Shell este una dintre cele mai ușoare și mai silențioase de la Seeland. Este conceputa pentru acele situații în care doriți să vă apropiați cu adevărat de vanat.

Prim1Camo este un desen non-directional ce foloseste forme organice pentru a juta la obtinerea unui camuflaj in flora si fauna padurii. Imprimeul ofera flexibilitatea miscarii, ajuta la maxim camuflajul pe raze scurte la fel ca orice pradator.

Prym1 Woodlands® a fost dezvoltat ca o soluție de camuflare, construită pentru vânătorul activ pe terenuri împădurite. Modelul a evoluat pe baza viziunii pentru viitor. Vânătorul activ vrea să iasă și să se confunde cu natura, profitând la maxim de împrejurimi, la fel cum face un prădător. Hawker Prym1 Woodlands® nu numai că permite flexibilitatea mișcării corpului, ci permite vânătorului să fie eficient pe distanțe variate. Mai exact, esti ascuns pe o rază suficient de scurtă pentru a realiza o lovitură de succes.

Jacheta are o membrană rezistentă la vânt și impermeabilă și se așează aproape de corp, urmând în mod natural toate mișcările. Dacă vă supraîncălziți, puteți deschide fermoarele de sub braț pentru ventilație, iar sacoul are buzunare radio pe ambele părți ale pieptului. Jacheta vanatoare Hawker Shell  este fabricată dintr-o țesătură cu trei straturi, foarte flexibilă, usoara , silentioasa si respirabila.  Interiorul are o textura de tip fagure pentru a facilita circulatia aerului. Acest lucru, combinat cu respirabilitatea membranei și a materialului exterior, distribuie aerul și umiditatea pe o suprafață mai mare, pentru o evaporare mai rapidă.

* Fabricata dintr-un material super-flex cu 3 straturi,  permite o mobilitate excelenta

* Vâscozitate optimizată, pentru vânătoare activă

* Articulațiile tăiate  oferă mobilitate atletică

*Buzunar radio

* Compozitie material : 94% Polyester ; 6% Spandex

* Captuseala : 100% Polyester, din plasă : SEETEX® 3 straturi

Combina cu succes Hawker shell camo- pantaloni  vanatoare pentru a realiza un costum. https://elitehunting.ro/pantaloni-camuflaj-hawker-shell/

Producator

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Culoare

Camuflaj Prim1Camo

S-ar putea să-ți placă și…