, ,

Jacheta vanatoare Vantage Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Jacheta Vantage  țesătură silentioasa, camuflaj verde InVis și portocaliu InVis, membrana SEETEX® rezistentă la vânt și impermeabilă, guri de aerisire cu fermoar sub brațe

1.220 lei

Golește

Jacheta vanatoare Vantage Seeland

Jacheta vanatoare Vantage Seeland extrem de versatilă,  se potrivește bine unor activități de vânătoare diferite: suprafața sa camuflată, cu zgomot redus și moale, o face perfecta pentru urmărire. Șiguranța este în prim plan, cu panouri mari de culoare portocalie, atunci când trebuie să fiți vizibili pentru alți vânători, dar nu și pentru vanat. Jacheta are o membrană rezistentă la vânt și impermeabilă, astfel încât vremea nu este un obstacol.
Jacheta vanatoare Vantage este confecționată dintr-o țesătură tricotată, silentioasa, cu camuflaj verde InVis și portocaliu InVis. Jacheta are membrana SEETEX® rezistentă la vânt și impermeabilă cu două straturi, pentru a vă menține uscat. Există o căptușeală de plasă în interior pentru un anumit grad de izolare și pentru a transporta umezeala departe de piele atunci când faci efort. Pentru mai multă ventilație, există guri de aerisire cu fermoar sub brațe, acoperite cu plasă pentru a împiedica insectele sau bucățile de vegetație să treacă. Jacheta are două buzunare mari, cu fermoar, înclinate și 2 buzunare radio pe ambele părți ale pieptului, cu deschidere superioară și laterală, orificii penru antenă. Buzunarul radio stânga permite să puteți trece cablul căștii în interior până la ureche, fara să-l atârnați în afara jachetei. Jacheta Vantage are curele de reglare a manșetei cu velcro și șnururi elastice cu o singură mână în glugă și tivul inferior.

Gluga are un bord curbabil. Fermoar principal cu două căi și toate fermoarele hidrofuge și ușor de utilizat, chiar și cu degetele înghețate.
Gluga fixă si reglabilă in acelasi timp
Manșete reglabile
Material principal: 100% poliester,
Căptușeală din tricot: 100% poliester, plasă
Tehnologii: 2 straturi SEETEX®

Poate fi completata cu pantalonii Vantage in realizarea unui costum – accesati-link- https://elitehunting.ro/pret/pantaloni-vanatoare-vantage-seeland/

Culoare

InVis verde / InVis portocaliu

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jacheta vanatoare Vantage Seeland”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…