,

Luneta vantoare KAHLES HELIA 3 3-10x50i

Kahles

Seria de lunete Kahles Helia 3 imbina eleganta clasica cu cea mai inalta tehnologie, tub de 1” (25,4mm),  clasica universala cu transmisie excelenta a lumini.

7.920 lei

Luneta de vanatoare KAHLES HELIA 3 3-10x50i

Acum Kahles face parte din grupul austriac Swarovski si continua sa ramana unul dintre cei mai mari producatori de lunete si binocluri din lume. Seria de lunete Kahles Helia 3 imbina eleganta clasica cu cea mai inalta tehnologie, optica este preminum. Tubul este de 1” (25,4mm).

SPECIFICATII TEHNICE

Luneta Kahles Helia 3 este o luneta clasica universala cu transmisie excelenta a lumini.Tubul este din aluminiu anodizat cu finisaj negru mat si suprafata rezistenta la zgarieturi.Reticulul este iluminat de zi sau noapte cu oprire automata inteligenta.
Tubul principal are un diametru de 1 inch resp. 25,4 mm și oferindu-i o notă elegantă. În cele mai multe cazuri, suporturile de 1 „existente pot fi păstrate.

Al doilea plan focal Când mărirea este modificată, reticulul rămâne la aceeași dimensiune – deși dimensiunea imaginii se schimbă, dimensiunea reticulului nu.

Automaticlight Funcția de iluminare automată (senzor de înclinare) detectează dacă pușca este sau nu într-o poziție de tragere și transmite aceste informații imediat unității de iluminare. Această unitate activează automat sau oprește reticulul iluminat atunci când nu este utilizat, pentru a economisi energie.

CARACTERISTICI TEHNICE

Magnificatie: 3-10x
Diametru obiectivului: 50 mm
Distanta oculara: 90 mm
Camp vizual real: 11.2 – 4.0m/100 m
Compensarea dioptriei: +2 / -3.5
Factor de crepuscul: 12.0 – 22.4
Corectia impactului: 10 mm (100 m)
Ajustarea reticulului: 1.3m vertical / 1.3m orizontal
Diametru tubului: 25.4 mm
Lungime: 325 mm
Greutate: 508 g
Plan focal: 2
Reticul: 4-DH
Iluminata: Da

Fabricata in Austria.

 

Culoare

Negru

Producator

S-ar putea să-ți placă și…