, ,

Pantaloni Hermod Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Pantalonii Hermod  usori si subtiri pentru primăvară/vară, tesatura cerată impermeabilă, respirabilitate și durabilitate bună, portiuni elastice.

949 lei

Golește

Pantaloni Hermod Harkila

Pantaloni Hermod Harkila usori si subtiri pentru primăvară și vară într-o țesătură de pânză cerată rezistentă, pentru vânătoare activa și activități de agrement. Pantalonii au o croială modernă, cu panouri elastice pe genunchi, coapse interioare și sezut.

Pantalonul Hermod este confecționat dintr-o tesatura cerată impermeabilă, 65% poliester și 35% bumbac, pentru respirabilitate și durabilitate bună. Pe sezut, coapse și genunchi interioare, acestea au panouri elastice, astfel încât pantalonii să poată urmări liber mișcările corpului.

Pantalonii au două buzunare deschise față și două buzunare pe coapse cu fermoar. Buzunarul drept pe coapsa conține un suport pentru cartușe (patru cartușe de pușcă). Pantalonii Hermod sunt întăriți cu o țesătură extrem de robustă la glezne, cu o curea de reglare si capsa de presare pentru a permite o fixare strânsă. În partea stângă a taliei este un inel D pentru atașarea diferitelor articole de echipament.

CARACTERISTICI

Închidere buton tip Jeans  în centru fata

Inel D în partea stângă

Deschidere buzunare superioare in față si buzunare pe coapse cu fermoar, si suport pentru cartuș

Genunchi articulat si sistem de reglare la tiv

COMPOZITIE

Țesătură principală: 65% poliester / 35% bumbac, Canvas, Peached, Waxed

Producator

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 58

Culoare

slate brown