-30%
, ,

Pantaloni light Deer Stalker Harkila reduceri

Harkila
Availability:

În stoc


Pantaloni light Deer Stalker Harkila cu țesătură ArcStretch silentioasa, moale, uscare rapidă, urmărește mișcările corpului, camuflaj AXIS MSP.

980 lei 1.400 lei

Golește

Pantaloni light Deer Stalker Harkila camuflaj AXIS MSP®Forest green reduceri stoc existent

Pantaloni light Deer Stalker Harkila alegerea perfectă pentru urmărire, atunci când vrei să te apropii de prada ta. Sunt relativ usori și sunt confecționati dintr-o țesătură elastică moale, extrem de silentioasa, pe care o veți găsi foarte confortabilă.  De asemenea, încorporează o serie de caracteristici utile pentru vânător, cum ar fi un suport pentru cartuș, fermoare de ventilație etc.
Pantaloni Deer Stalker sunt confecționați din țesătură ArcStretch extrem de silentioasa, moale, cu uscare rapidă, relativ mulata, urmărind mișcările corpului. Pantalonii au o gamă largă de caracteristici utile ce își vor demonstra valoarea pe teren. Pe coapse sunt fermoare lungi de ventilație, căptușeala din plasă, lăsa aerul să circule, ținând insectele și bucățile de vegetație departe. Pe partea din față a coapselor sunt buzunare mari, cu fermoar, cu clapete de protecție cu închidere silentioasă, magnetică. Buzunarul din dreapta conține un suport pentru cartuș pentru patru cartușe suplimentare de pușcă. Buzunarul din stânga are un mic buzunar pentru a vă menține telefonul mobil în siguranță când sunteti in miscare. Pantalonii au camuflaj AXIS MSP, ce perturbă conturul vânătorului și îl face pe purtător să se contopească în fundal. MSP înseamnă Multi Season Pattern, camuflajul a fost conceput pentru a fi eficient pe teren în diferite perioade ale anului. Aceasta înseamnă că pantalonii sunt potriviți all season.

CARACTERISTICI PRODUS

Închidere cu capsa dublă la talie
Gaici pentru centură și inel în D partea stângă pe talie
Buzunare superioare cu acces ușor
Buzunare mari pe coapse cu clape și închidere cu capsa
Suport pentru cartuș în interiorul buzunarelor din partea dreaptă a coapsei
Buzunar din plasă în interiorul buzunarului de la coapsa stângă
Material principal: 100% poliester, softshell, DWR

se poate combina cu fleece similar din gama -accesati link- https://elitehunting.ro/pret/fleece-deer-stalker-harkila-camo/

Culoare

AXIS MSP Forest green

Marimi Haine

52, 54, 56

Producator

S-ar putea să-ți placă și…