, ,

Pantaloni Ragnar Harkila vanatoare

Harkila

Pantalonii Ragnar conceputi pentru activități in aer liber si vânătoare activă, țesătură complet elastica,  supli și elastici, tratati cu DWR (Durable Water Repellent).

975 lei

Golește

Pantaloni Ragnar Harkila vanatoare

Pantaloni Ragnar Harkila vanatoare sunt conceputi pentru activități in aer liber si vânătoare activă. Au o formă relativ simplă și sunt confecționati dintr-o țesătură complet elastica ce urmărește îndeaproape mișcările corpului. Dispun de o varietate de opțiuni pentru ventilație,  potriviti pentru efort intens și utilizare in sezonul cald..

Pantalonii Ragnar sunt confecționati din 96% nailon și 4% spandex, făcându-i supli și elastici. Nu au membrană, dar sunt tratati cu DWR (Durable Water Repellent). Acest lucru face ca pantalonii să fie impermeabili, deoarece apa se scurge pe suprafața țesăturii sau se evaporă în loc să se înmoaie. Pantalonii au fermoare de ventilație pe partea din spate a coapselor și picioarelor, iar aerisirile au grijă să împiedice orice lucru neplacut atunci când sunt deschise.

Pantalonii Ragnar au două buzunare frontale și două buzunare pecoapse, toate cu fermoare, pentru a-și păstra conținutul în siguranță în timpul activității intense. Buzunarul drept al coapsei conține un suport pentru cartușe ( patru cartușe de pușcă). Pantalonii Ragnar sunt întăriți cu o țesătură extrem de robustă la glezne, cu o curea de reglare si capsa de presare pentru a permite o fixare strânsă.

CARACTERISTICI

Închidere buton tip Jeans în centru fata

Inel D în partea stângă

Buzunare superioare cu fermoar

Buzunare pe coapse cu fermoar, si suport pentru cartuș

Fermoare de ventilație sus și  jos

Reglajele genunchiului in spate

COMPOZITIE

Țesătură principală: 96% Nylon / 4% Spandex,, Stretchable, DWR

 

Culoare

Rustique clay/Brown, willow green/shadow grey

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…