, ,

Pantaloni vanatoare Kraft Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Pantalonii de vanatoare Kraft țesătură ripstop extrem de puternică, ideali pentru manipulatorii de câini si vanatoarea cu insotitori.

715 lei

Golește

Pantaloni vanatoare Kraft Seeland

Pantaloni vanatoare Kraft Seeland sunt făcuți pentru vânătoarea în pădure, unde este esențiala un plus de durabilitate. Pantalonii de vanatoare Kraft sunt confecționati din aceeași țesătură ripstop extrem de puternică ca și jacheta,colorația sa vizibilă în portocaliu o face ideală pentru manipulatorii de câini si vanatoarea cu insotitori.

Pantalonii vanatoare Kraft au întărituri suplimentare în locurile expuse suplimentar. Membrana Seetex, proprie Seeland,  integrală, rezistentă la vânt și impermeabilă asigură că apa rămâne afară pe terenul cel mai umed. Aerisirile de pe coapse vă permit să se răcească si aeriseasca corpul, după cum aveti nevoie. Pantalonii au un buzunar de cuțit și buzunare pe coapse cu fermoar.

Combinația cu jacheta de vanatoare Kraft Force potrivită pentru un costum de vânătoare excepțional de rezistent, care va satisface fiecare cerere pe care o plasați. – https://elitehunting.ro/jacheta-vanatoare-kraft-seeland/

CARACTERISTICI PANTALONI KRAFT 

Intarituri suplimentare rezistente

Buzunare pe coapse cu fermoar

Buzunar pentru cuțit

Ventilare pe coapse

Genunchi articulat si intarit

Tiv inferior ajustabil

Tesatura principala: 100% poliamidă,
Căptușeală Ripstop : 100% poliester, Pongee
Tehnologie: SEETEX® 2 straturi

 

Producator

Culoare

Hi-vis orange

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

S-ar putea să-ți placă și…