, ,

Vesta de caldura Harkila Heat

Harkila

Vesta incalzita electric,  Harkila fabricata cu o membrana suplimentara de incalzire ce poate fi reglata la temperatura si comfortul dorite de utilizator. Este usor de impachetat si poate fi purtata in sacul de transport inclus in pachetul de vanzare. Este o alegere perfecta pentru a fi purtata ca strat intermediar, la imbracamintea de toamna si iarna.

1.243 lei

Golește

Vesta cu reglare de caldura  HEAT de la Harkila

Vesta de caldura Harkila Heat este confectionata din straturi multiple de materiale usoare si membrane de izolare plasate la interior. La interior contine o membrana capabila sa reflecte caldura si sa o conserve, amplificand astfel efectul de incalzire simtit de utilizator.

Gulerul inalt este captusit cu un material moale. In partile superioare ale corpului cele mai expuse la frig – spatele de sus pana in talie, sunt cusute membranele ce reflecta si conserva caldura.

Pentru o utilizare inteligenta, se poate folosi o aplicatie de pe telefonul mobil. Aplicatia instalata pe smartphon-ul dumneavoatra poate controla temperatura interioara a membranelor de incalzire intre 30C si 52C.

Membranele de incalzire pot fi reglate rapid la 38C, 46C si 52C prin apasarea multipla a butonului frontal de la piept, fara sa depinda total de aplicatia instalata pe smarphone.

Aspectul cel mai important, comparativ cu produsele similare de pe piata de specialitate, este maleabilitatea deosebita. Membrana de incalzire  determina posibilitatea de cutare si impachetare in spatii mici a vestei Harkila cu incalzire electrica.

Vesta caldura Harkila Heat poate fi spalata in masina de spalat. In buzunarul din dreapta, este montat un port USB rezistent la apa, pentru a putea fi folosit la conectarea cu o baterie externa la alegerea utilizatorului.

Bateria externa de 10,000 mAh asigura temperatura maxima a membranei de 52C pentru aproximativ 7 ore la o temperatura exterioara de 0C. Atunci cand vesta a atins temperatura pentru care a fost reglata, membrana de incalzire intra automat in modul  asteptare / standby, pentru  economie de energie.

Membrana de incalzire se activeaza automat atunci cand temperatura scade cu  1-2 grade sub temperatura pentru care a fost reglata. Rezultatul este o vesta care controleaza temperatura pentru care a fost programata fara interventia utilizatorului. Suplimentar, vesta are un buzunar interior, doua buzunare exterioare si un buzunar special pentru radio in partea superioara – stanga a partii frontale – la piept si are inclus sacul de transport si depozitare.

CARACTERISTICI- Vesta caldura Harkila Heat

Doua membrane de incalzire;

Buzunar la piept controlat cu fiermoar

Membrane moi si comfortabile pentru usurinta de miscare;

Membrane pentru reflexia caldurii – catre interior

Buzunare laterale prevazute cu fiermoar si buzunar pentru depozitarea si purtarea bateriei externe;

Guler, partea din interior de sub umar si partea de jos a vestei din materiale flexibile;

TESATURA  de fabricatie: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, WR, Polyurethane-coating
CAPTUSEALA: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, Heat reflecting silver print
UMPLUTURA: 80g

Produsul are si o varianta cu maneci jacheta Harkila Heat – accesati link- https://elitehunting.ro/jacheta-de-caldura-harkila-heat/

S-ar putea să-ți placă și…