-40%
, ,

Vesta reversibila vanatoare Harkila Moose Hunter

Harkila
Availability:

În stoc


Vesta reversibila , dublata, MOOSE Hunter Harkila.

761 lei 1.269 lei

Golește
Vesta reversibila vanatoare Harkila Moose Hunter marimea M si S

Vesta reversibila vanatoare Harkila este practica, cu doaua variante de camuflaj pe ambele parti pentru un plus de siguranta. Este o vestă de shooting, cu un  camuflaj extrem de tehnic, realizată din umplutură naturală de pene  pentru o izolare ușoară excepțional de calduroasa. Această haină versatilă reversibilă pentru vanatori, face parte dintr-o colecție Harkila Moose Hunter, realizată pentru vânătoarea solicitanta pe distanțe lungi, în condiții meteorologice dificile.

Vesta Harkila Moose Hunter este excepțional de ușoara, calduroasa și vă oferă o vizibilitate ridicată sau Mossy Oak Break up cu toate caracteristicile pentru o vanatoare de succes.

* Culoare : Reversibil :Camuflaj cu verde pe o parte si Camuflaj cu orange pe cealalta parte

* Umplutură naturală. Produs fabricat din puf si pene, acesta fiind cel mai uşor şi mai eficient material izolant disponibil pentru îmbrăcăminte.
* Mossy Oak® Blaze. O combinaţie a modelului Mossy Oak®  cu o culoare portocalie foarte vizibilă face ca Mossy Oak® Blaze să fie ideală pentru vânătoarea cu însoțitori.
* Mossy oak Break-Up Country. O combinatie imbunatatita de elemente naturale cu tonuri de culori perfecte.
* Vizibilitate crescută. Acest produs include caracteristici pentru a asigura o mai mare vizibilitate în timpul vânătorii.
* Buzunar radio. Buzunar în zona pieptului pentru un aparat de emisie-recepție sau un telefon mobil.
* Două feţe.
* Compozitie tesatura : 100% Polyester
Marimi Haine

M, S

Producator

Culoare

camuflaj MossyOak

S-ar putea să-ți placă și…