Spray autoaparare cu LED Tornado

115 lei
In Stoc
Descriere

Spray autoaparare cu LED Tornado

Spray autoaparare cu LED Tornado  reprezintă o categorie complet nouă de spray-uri defensive, care în prezent nu are echivalent pe piață. O lanternă super-strălucitoare cu diodă LED albă a fost adăugată la spray-ul clasic defensiv cu piper.

Majoritatea situațiilor critice, în timpul cărora oamenii se apără prin spray-uri defensive, au loc în întuneric. Nu este practic să țineți lanterna într-o mână și să pulverizați cu cealaltă. Este destul de problematic să coordonezi mișcările ambelor mâini în situații critice. În același timp, este necesar să țintești spray-ul exact pe fața atacatorului, iar lanterna trebuie să lumineze locul unde gazele iritante ar trebui să lovească adversarul.

Spray autoaparare cu LED Tornado sau „Lanternele de pulverizare“ permit acum manevrarea atât a lanternei, cât și a spray-ului cu o singură mână. Fasciculul de lumină permite orientarea precisă către țintă. Compania ESP a contribuit prin această inovație semnificativă a spray-urilor defensive, îmbunătind nivelul general de autoapărare.

Capul special cu diodă LED super-strălucitoare este montat pe cutie de pulverizare clasică (Oleoresin Capsicum – OC 15%). Capacul de acoperire, care previne utilizarea nedorită a spray-ului conține două baterii CR2032 și servește în același timp, de asemenea, ca un comutator de lumină.
Compoziția chimică a conținutului neinflamabil de spray îndeplinește cerințele privind spray-urile de piper conform standardelor.

Lanternă pulverizată Spray autoaparare cu LED Tornado – poate fi utilizată în orice poziție (360 °)

CARACTERISTICI

Spray Flashlight TORNADO SLF-01-100

Volum – 100 ml
Diametrul cutiei de pulverizare – 40 mm
Înălţime – 165 mm
Greutate -165 gr

Interval: până la 4,5 m
Diametrul pulverizării: 10 – 20 cm
Nu este substanță inflamabilă
Manipularea la temperaturi de la –20 ° C până la + 50 ° C
Pulverizarea rămâne strânsă, fără a scurge lichidul
Manevrare ușoară atât pentru ambele maini si în întuneric
Diametrul aerosolului pulverizat> 2 um
Substanța dizolvată sub presiune nu este cancerigenă,nu dăunează bebelușilor nenăscuți
Perioada de expirare a spray-ului (durata de viață) este de 3 ani

Poti folosi „lanterna spray” TORNADO ca orice altă sursă comună de lumină. Este suficient să găsesti butonul de pulverizare și lanterna pornește automat după ce ridicați capacul de protecție. Eficienta spray-ul de ardei este la distanța de aproximativ 4,5 până la 5 metri prin simpla apasare. Aplicația la o asemenea distanță rezolvă adesea situațiile indecise cu o persoană agresiva. Când aveți „lanterna spray” TORNADO, o puteți face chiar și în întuneric complet. Atât lanterna, cât și jetul cu piper pot fi astfel ușor gestionate de o singură mână, în timp ce cealaltă mână poate fi folosită pentru alte activități importante de autoaparare.

 

Specificatii
Producator

ESP Euro Security Products

Produse similare