Tonfa de politie TF-24/59

53 lei
In Stoc
Descriere

Tonfa de politie TF-24/59

Tonfa TF-24/59 este  realizata in colaborare cu experți recunoscuti, recomandata de si pentru profesionisti din fortele de securitate publica sau privata.

Mânerul drept al acestei tonfe este prevazut cu caneluri pentru o mai bună prindere și un capăt pentru a preveni scoaterea din mână.

Tonfa este confectionata din polipripilena de inalta calitate, inovatoare, rezistenta si usor de manevrat. Are forma rotunda clasica cu ramforsare interioara, marind rezistenta la socuri, o mica protectie pentru mana si apsorbtia socurilor. Această întărește tonfa în locul cel mai critic făcând-o foarte puternică.

Capătul lateral, în formă de buton, asigură strângerea fermă și rotația, facand posibilă utilizarea acesteia ca un ciocan eficient.

Partea de jos a corpului tonfei este plată astfel încât tonfa să se potrivească perfect la mână (să nu alunece). În același timp, când lovitura este îndreptată împotriva antebrațului, puterea sa este distribuită pe o suprafață mai mare. Mâna este protejată folosind tonfa TF-24/59 în comparație cu tipul clasic. Așa-numita „inimă” deviază lovitura și protejează articulațiile mâinii. De asemenea, distribuie puterea de lovire într-o zonă mai mare.

Specificație tehnică
Lungime: 590 mm / 23,2 ″
Greutate: 510 g (fără suport)
Material: polipropilenă foarte rezistentă

Lungimea prinderii: prindere dreaptă …. 135 mm, mâner lateral …. 125 mm

Diametru: prindere …. 31 mm, parte lungă de tonfa …. 32 mm

Suport de poliamidă (nylon) ce nu poate fi spart, si curea textilă din nailon de tipul TF-01.

Specificatii
Producator

ESP Euro Security Products

Produse similare