1.243 lei
Descriere
Vesta reversibila vanatoare Harkila Moose Hunter

Vesta reversibila vanatoare Harkila este practica, cu doaua variante de camuflaj pe ambele parti pentru un plus de siguranta.

Vestă reversibilă Harkila Moose Hunter este o vestă de shooting, cu un  camuflaj extrem de tehnic, realizată din umplutură naturală de pene  pentru o izolare ușoară excepțional de calduroasa. Această haină versatilă reversibilă pentru vanatori, face parte dintr-o colecție Harkila Moose Hunter, realizată pentru vânătoarea solicitanta pe distanțe lungi, în condiții meteorologice dificile.

Vesta Harkila Moose Hunter este excepțional de ușoara, calduroasa și vă oferă o vizibilitate ridicată sau Mossy Oak Break up cu toate caracteristicile pentru o vanatoare de succes.

* Culoare : Reversibil :Camuflaj cu verde pe o parte si Camuflaj cu orange pe cealalta parte

* Umplutură naturală. Produs fabricat din puf si pene, acesta fiind cel mai uşor şi mai eficient material izolant disponibil pentru îmbrăcăminte.
* Mossy Oak® Blaze. O combinaţie a modelului Mossy Oak®  cu o culoare portocalie foarte vizibilă face ca Mossy Oak® Blaze să fie ideală pentru vânătoarea cu însoțitori.
* Mossy oak Break-Up Country. O combinatie imbunatatita de elemente naturale cu tonuri de culori perfecte.
* Vizibilitate crescută. Acest produs include caracteristici pentru a asigura o mai mare vizibilitate în timpul vânătorii.
* Buzunar radio. Buzunar în zona pieptului pentru un aparat de emisie-recepție sau un telefon mobil.
* Două feţe.
* Compozitie tesatura : 100% Polyester
Produsul este completat foarte bine de accesoriile din gama Moose Hunter – accesati link- https://elitehunting.ro/bandana-harkila-moose-hunter/
Specificatii
Marimi Haine

L, M, S, XL, XXL, XXXL

Producator

Harkila

Culoare

camuflaj MossyOak

Produse similare