-20%
, ,

Jacheta Deer Stalker HWS camo Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Deer Stalker HWS țesătură moale, elastică, foarte silentioasă, tratată DWR, rezistentă la murdărie și la apă, camuflaj AXIS MSP®, buzunare utile.

2.119 lei 2.649 lei

Golește

Jacheta Deer Stalker HWS camo Harkila

Jacheta Deer Stalker HWS este confecționată dintr-o țesătură moale, elastică, foarte silentioasă, tratată DWR, rezistentă la murdărie și la apă. Ca multe alte jachete cu membrană, este excelentă pentru urmărire.Rămâneți protejat de ploile abundente cu membrana HWS® încorporată, înălțimea hidrostatică de 20.000 mm. Există fermoare de ventilație sub brațe pentru a vă menține vetilatie si căptușeală ce elimină umezeala. Jacheta are propriul camuflaj AXIS MSP® Harkila, ce perturbă conturul și permite să vă confundați în fundal. MSP înseamnă Multi Season Pattern și, este eficient pe o varietate de terenuri în diferite anutimpuri. Pe fiecare parte a pieptului este un buzunar radio, fermoar și două buzunare frontale mari, ambele cu fermoar. În interior sunt două buzunare mai mici, pentru telefonul mobil și permisul de vânătoare. Gluga este detașabilă si la fel cu manșetele și tivul inferior, este reglabilă, pentru o potrivire strânsă pe vreme rece și umedă.

CARACTERISTICI PRODUS

Glugă detașabilă
Buzunare la piept cu fermoar pentru radio/GPS
Buzunare laterale cu fermoar
Ventilatie sub brate cu fermoare impermeabile
Mânecă și tiv de jos reglabile
Buzunar interior cu fermoar și buzunar mobil din plasă
Strat

HWS – Sistem de membrană special conceput pentru vânătoare. Impermeabil, rezistent la vant, usor, respirabil si cu zgomot redus.

AXIS MSP® -Model de camuflaj digital ce se îmbină cu împrejurimile, rupe conturul vânătorului.

COMPOZITIE -100% poliester, tricot periat, DWR
CAPTUSEALA -100% poliester, plasă fină, HWS® cu 2 straturi

Culoare

AXIS MSP®Forest

Marimi Haine

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56

Producator

S-ar putea să-ți placă și…