Termeni si Conditii

Spread the love

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.elitehunting.ro .

Site-ul www.elitehunting.ro este operat de societatea Elite Arms SRL, cu Sediu Social, Romania, Constanta, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/1370/2015.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.elitehunting.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.
Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.elitehunting.ro
sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, facand exceptie produsele deteriorate , cu urme de uzura sau folosinta necorespunzatoare , in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului .

Administratorul www.elitehunting.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.elitehunting.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.elitehunting.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.elitehunting.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.elitehunting.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.elitehunting.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@elitehunting.ro

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de SC ELITE ARMS SRL, denumita in continuare Furnizor.
SC ELITE ARMS SRL functioneaza in baza Legii nr.31/1990 fiind persoana juridica romana cu sediul principal in Str. Baba Novac , Nr.1 , Constanta si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/1370/2015, cod fiscal RO34683668,.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.elitehunting.ro , va fi denumita Client.

Termenul “site” folosit in acest document se refera la site-ul www.elitehunting.ro.Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.elitehunting.ro , vor fi denumite in continuare continut.Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate SC ELITE ARMS SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.elitehunting.ro , indiferent de motiv. Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal.Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, iar pentru persoanele juridice : numele societatii , adresa sediului social, CUI –ul , nr. inregistrare Reg. Comertului , adresa livrare , adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor” Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.Site-ul EliteHunting promoveaza diverse produse astfel incat ptr a utiliza acest site trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani.

SC ELITE ARMS SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu creaza obligatii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC ELITE ARMS SRL, a oricaror elemente din continutul site-ului , se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu este considerata “spam” daca exista consimtamantul destinatarului.Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Furnizorului la adresa: office@elitehunting.ro Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.elitehunting.ro trimitand un e-mail la adresa: office@elitehunting.ro

Declinarea responsabilitatii Continutul site-ului www.elitehunting.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.

De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Dupa expedierea produselor, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor. Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi asuma dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist,etc) ,potential daunatoare sau comentarii negative.

Cu toate acestea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site. SC ELITE ARMS SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. SC ELITE ARMS SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

SC ELITE ARMS SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Acces si inregistrare ca membru Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.elitehunting.ro sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare.

In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete .

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC ELITE ARMS SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator ( adresa de e-mail ) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Promotii si concursuri Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC ELITE ARMS SRL in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.elitehunting.ro . Cu toate acestea, SC ELITE ARMS SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare.

Anumite articole sunt subiectul unei comenzi catre producatori externi si au termene de livrare determinate la confirmarea comenzii. In aceasta situatie speciala anuntam clientul in prealabil.

Neconfimarea comenzii Daca ati facut comanda online,prin e-mail chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunati la unul din numerele afisate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului. Comenzile ce NU pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri NU vor fi livrate.

Taxe suplimentare Pretul platit de client este format din pretul produselor. In cazul in care solicitati o livrare speciala in alta zona geografica decat cea in care ne desfasuram activitatea , va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare. Comenzile din alte localitati vor fi livrate prin curier, taxele urmand a fi suportate de client (sub 300 lei).

Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la office@elitehunting.ro.

Returnarea produselor Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii,iar daca anumite produse nu corespund pot fi refuzate.Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii.Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului.

S.C. Elite Arms S.R.L., va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 14 zile  de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Rambursarea integrala a sumelor produselor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Legaturi Site-ul www.elitehunting.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, SC ELITE ARMS SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Conditii legale SC ELITE ARMS SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.

Frauda ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.elitehunting.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.elitehunting.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Constanta.