, ,

Jacheta Mountain Hunter Hybrid Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Jacheta de  Mountain Hunter Hybrid pentru vanatoare activă, din țesătură ArcStretch® respirabilă. Umerii și brațele   prezintă o membrană integrată HSP® Härkila Storm Pro, ce o face respirabilă și rezistentă la vânt.

Tratată  DWR pentru a respinge apa și murdăria.

1.416 lei

Golește

Jacheta Mountain Hunter Hybrid de la Harkila

Jacheta Mountain Hunter Hybrid este făcută pentru vânătoare activă pe teren accidentat, si vreme schimbătoare. Geaca este complet impermeabila pe umeri și brațe , care sunt zonele cele mai expuse in ploaie. Restul jachetei respinge apa și este rezistenta la vânt. Această combinație o face ideală pentru vânătorul în mișcare și când sunt prognoze  pentru vânturi puternice, dar și de ploi.

Jacheta Mountain Hunter Hybrid are o croială activă și este confecționată din țesătură ArcStretch® respirabilă. Umerii și brațele   jachetei sunt impermeabile și prezintă o membrană integrată HSP® Härkila Storm Pro, pentru a o face respirabilă și rezistentă la vânt.

Geaca este de asemenea tratată cu DWR pentru a respinge apa și murdăria. Țesătură suplimentară rezistentă este utilizată pentru a întări brațele și partea inferioară a spatelui.

Jacheta are două buzunare mari, cu fermoar, oblice, precum și buzunare radio, cu orificii de antenă, pe fiecare parte a pieptului. În interior este un mic buzunar net pentru un telefon mobil sau ceva similar. Geacă are o glugă detașabilă, fermoar în două sensuri și manșete reglabile și poate fi reglată la gluga și tiv cu un cordon elastic.

CARACTERISTICI

Umerii și mânecile complet impermeabile

Corp tratat W / R rezistent la vânt

Gluga detasabila

Fermoar frontal cu 2 direcții

Buzunare radio cu fermoar

Întărituri in partea inferioara spate și partea inferioară a mânecilor tot in  spate

Tesatura principala: 100% poliester, tricot periat, periat, DWR
Tehnologiie: HSP® 3 straturi

 

Producator

Culoare

willow green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

S-ar putea să-ți placă și…