, ,

Jacheta vanatoare Harkila Visent

Harkila
Availability:

În stoc


Jacheta vanatoare cu membrana GORE-TEX®, impermeabila, rezistenta la vânt, respirabilă, Thinsulate™ Platinum îndepărteaza umiditatea.

 

3.999 lei

Golește
Jacheta vanatoare Harkila Visent

Jacheta vanatoare Harkila Visent cu membrana GORE-TEX®, impermeabila, rezistenta la vânt  ce respiră, Jacheta de o foarte bună calitate, Thinsulate ™ Platinum ce combină izolarea de înaltă performanță cu confort prin îndepărtarea umidităţii.

Fermoar în ambele direcţii pentru o ajustare uşoară a vestei în momentul adoptării poziţiilor solicitante din timpul vânătorii.

Buzunar radio. Buzunar în zona pieptului pentru un aparat de emisie-recepție sau un telefon mobil.* Buzunare frontale cu inchidere magnetica.
Fermoar impermeabil. Fermoar cu închidere ermetică, din material stratificat rezistent la apă.
Glugă detașabilă. O glugă detașabilă face vesta potrivită pentru o serie de sezoane de vânătoare.
Vizibilitate crescută. Acest produs include caracteristici pentru a asigura o mai mare vizibilitate în timpul vânătorii.
Buzunar pentru partida de vânătoare. Buzunar destinat pentru partide de vânătoare mici care poate fi, de asemenea, utilizat pentru a stoca accesorii în timpul vânătorii sau în timpul antrenamentului câinelui. Buzunarul este situat în partea din spate inferioară a vestei.

Compozitie material: 100% Polyester ; DWR

Compozitie captuseala : 100% Polyester, umplutura captuseala : 100% Polyester 120 gr.

Produs compatibil cu pantalonii similari in realizarea unui costum – https://elitehunting.ro/pret/pantaloni-vanatoare-harkila-visent/

Producator

Culoare

Hunting green

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

S-ar putea să-ți placă și…