, ,

Pantaloni camuflaj Hawker Shell Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


camuflajul Prym1Camo este disponibil si pe Fleece  Hawker storm, Facecover (cagula) si manusi

877 lei

Golește

Pantaloni camuflaj Hawker Shell pentru vanatoare de la Seeland

Pantaloni camuflaj Hawker Shell impreuna cu jacheta Hawker Shell, si alte accesorii din gama Hawker de la Seeland, sunt extrem de ușori și silentiosi, alegerea ideală pentru vânătorii care doresc să se apropie cu adevărat de vânat.

Pantalonii camuflaj Hawker Shell sunt foarte potriviți și urmează în mod natural cele mai mici mișcări ale corpului tău. La fel ca sacoul, acestea au o suprafață interioară de fagure care ajută la crearea unei circulații excelente a aerului atunci când te urmărești.

Dacă vă încălziți prea mult, puteți ventila decupând în jos coapsele. Membrana incorporată rezistentă la vânt și impermeabilă garantează că veți rămâne uscat pe ploaie sau când traversați un sol umed.

Prim1Camo este un desen non-directional ce foloseste forme organice pentru a juta la obtinerea unui camuflaj in flora si fauna padurii. Imprimeul ofera flexibilitatea miscarii, ajuta la maxim camuflajul pe raze scurte la fel ca orice pradator.

Prym1 Woodlands® a fost dezvoltat ca o soluție de camuflare, construită pentru vânătorul activ pe terenuri împădurite. Modelul a evoluat pe baza viziunii pentru viitor. Vânătorul activ vrea să iasă și să se confunde cu natura, profitând la maxim de împrejurimi, la fel cum face un prădător. Hawker Prym1 Woodlands® nu numai că permite flexibilitatea mișcării corpului, ci permite vânătorului să fie eficient pe distanțe variate. Mai exact, esti ascuns pe o rază suficient de scurtă pentru a realiza o lovitură de succes.

CARACTERISTICI

Fabricat dintr-un material cu 3 straturi super flex, care permite o mobilitate excelentă
Respirabilitate optimizată, pentru vânătoare activă
Reglarea temperaturii corpului, cu un suport textil gen plasa
Liniile tăiate articulate asigură mobilitate atletică

Compozitie material : 94% Polyester ; 6% Spandex

Captuseala : 100% Polyester, din plasă : SEETEX® 3 straturi

Pantalonii camuflaj Hawker Shell , in combinație cu jacheta Hawker Shell, acest lucru face un costum excelent pentru o vânătoare activă, unde obiectivul tău este să te miști în liniște și să te apropii cât mai mult de vânat.

jacheta Hawker Shell,  accesati link- .https://elitehunting.ro/jacheta-vanatoare-hawker-shell/

Producator

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Culoare

PRYM1® Woodland

S-ar putea să-ți placă și…