, ,

Bluza incalzire Harkila Heat

Harkila
Availability:

În stoc


Bluza Heat Harkila se usuca rapid, elastica și rezistenta, croială modernă, pe forma corpului. În părțile cele mai vulnerabile la frig există membrane de încălzire cusute, ce pot fi setate folosind butonul de pe piept.

975 lei

Golește
Bluza incalzire Harkila Heat

Bluza incalzire Härkila Heat L / S este un tricou cu mânecă lungă. Are membrane de încălzire încorporate, care pot fi setate exact la temperatura dorită. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru o gamă largă de activități în aer liber pe vreme rece.
Tricoul Härkila Heat L / S este fabricat din 80% nailon și 20% spandex, făcându-l rapid de uscat, elastic și rezistent. Are o croială modernă, ce se potrivește relativ bine pe forma corpului. În părțile cele mai vulnerabile la frig – piept, între omoplați și în regiunea lombară – există membrane de încălzire cusute, care pot fi setate la 35C, 43C sau 50C folosind butonul de pe piept. Spre deosebire de tehnologiile de încălzire mai vechi, membranele de încălzire sunt suficient de flexibile pentru a fi pliate.

Bluza incalzita Harkila Heat poate fi de asemenea spălata în mașină. Într-un buzunar din dreapta tricoului se află un cablu lung, acoperit cu țesătură, cu USB impermeabil, astfel încât să puteți conecta o baterie, pe care o puteți păstra în buzunarul pantalonilor, de exemplu. Buzunarul poate fi folosit pentru a pastra cablul atunci când bateria de alimentare nu este conectată. Cu o baterie de 10.000 mAh, tricoul poate emite cea mai ridicată temperatură de 50C timp de aproximativ 7 ore la o temperatură exterioară de 0C. Pentru a economisi energie, membranele de încălzire intră automat în standby odată ce a atins temperatura setată. Apoi se repornesc automat dacă temperatura scade cu 1-2 grade sub nivelul stabilit. Rezultatul este că tricoul reglează căldura, deoarece funcția de încălzire se oprește automat dacă vă încălziți din cauza efortului intens. Tricoul este livrat cu o pungă pentru împachetare.
Țesătură principală: 80% nailon / 20% spandex, jerseu unic

Produs compatibil cu pantaloni similari HEAT –  https://elitehunting.ro/pret/pantaloni-incalzire-harkila-heat/ 

Culoare

Willow green/Black

Marimi Haine

3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS, XXL

Producator

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bluza incalzire Harkila Heat”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…