,

Docter Sight C

NOBLEX (Docter)
Availability:

Stoc epuizat


Tehnologie originala DOCTER®sight Invelis ceramic de inalta rezistenta produs de CerakoteTM, O imagine fara reflexe, luminoasa si curata pe intregul segment de lentile .

1.290 lei

Stoc epuizat

Docter Sight C punct rosu pentru vanatoare

Docter Sight C asigura o robustete extrema la solicitari mari, de durata ,datorita carcasei sale monobloc , etanse la apa, din aluminiu special. Sistemul de lentile, fara putere de marire permite vizualizarea cu ambii ochi a intregului camp vizual , conferind astfel siguranta la tragere. Calitatea Docter-multitop reprezinta un factor determinant pentru o transmisie inalta indiferent de conditiile de lumniozitate.

Stratul reflectorizant este situat in interiorul sistemului optic de 2 lentile si este astfel protejat de deteriorari.

Specificatii tehnice:

Gama de reglare a reticulului (cm/100m): ±360 x ±270 (inaltime x lateral)

Coeficientul de acoperire al punctului luminos (cm/100m): 10 (3.5 MOA)

Dimensiune (cm): 4.6 x 2.54 x 2.43 (lungime x latime x inaltime)

Greutatea: 25g

Setare paralaxa: 40m

Invelis ceramic de inalta rezistenta produs de CerakoteTM

Descriere:

Tehnologie originala DOCTER®sight Invelis ceramic de inalta rezistenta produs de CerakoteTM

Un senzor integrat de atentionare ptr. baterie va informeaza la timp in legatura cu un nivel de energie prea scazut a bateriilor litiu. Datorita multiplelor posibilitati de montare, poate fi montat rapid si profesional pe aproape orice tip de arma.

Modulele de montaj ale DOCTER sight II pot fi utilizate fara rezerva pentru DOCTER sight C.

Utilizare indelungata a bateriilor cu avertizor de expirare bateriei · Adaptare individuala a luminozitatii – evitand astfel supraradiatia ·

O imagine fara reflexe, luminoasa si curata pe intregul segment de lentile .

Pachetul contine pe langa DOCTER SIGHT C; doua capace ; baterie;  surubelnita cu echer de reglare; o garnituri; 2 suruburi; cheie imbus – pentru a putea atasa pe sistemul de prindere; manual de instructiuni.

Dispozitivul se poate fixa pe arma doar cu ajutorul unor montaje care difera de la arma la arma. Acestea se comanda separat, nu sunt incluse in pretul dispozitivului.

In esenta este un red-dot care nu mai are tub. Aceeasi dioda luminescenta, alimentata de un circuit electronic complex, emite un fascicol care se reflecta de o lentila/oglinda concava si creeaza o imagine virtuala a unui mic punct rosu. Montat pe arma si reglat permite ochirea instinctiva cu mare viteza a tintelor aflate la distante mici, in miscare rapida.
Dispozitivul a cucerit imediat lumea tragatorilor de viteza, atat sportivi cat si vanatori, atat pentru arme lungi cat si pentru arme scurte. Dimensiunile foarte mici au permis montarea facila si fara ingreunarea armei pe arme scurte, de mana, iar avantajul in ochirea rapida a tintelor a fost atat de mare fata de clasicele dispozitive de ochire mecanice incat o buna perioada de timp au fost interzise in competitii, pana cand folosirea lor s-a generalizat.
In cei peste 20 de ani de la aparitie, modelele au evoluat continuu si firma Docter ofera astazi o gama adaptabila la toate cerintele utilizatorilor.

Producator

S-ar putea să-ți placă și…