-20%
, ,

Fleece Deer Stalker Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Fleece Deer Stalker tratat Tanatex®, vă puteți concentra pe vânătoare, ea va protejeaza de muște, țânțari și alte insecte, țesătură ArcStretch extrem de silentioasa

880 lei 1.100 lei

Golește

Fleece Deer Stalker Harkila 

Fleece Deer Stalker Harkila este alegerea perfectă pentru toate anotimpurile. Este elastic și este confecționat din țesătură moale, extrem de silentioasa si strech, pe care o veți găsi confortabilă.De asemenea, este tratat cu Tanatex®, ce excelează în a ține la distanță muștele, țânțarii și alte insecte.
Hanoracul din fleece Deer Stalker este confecționat din țesătură ArcStretch extrem de silentioasa, moale și cu uscare rapidă, iar îmbrăcămintea are o potrivire strânsă pe langa corp ce urmărește mișcările tale atunci când vanezi. De asemenea, încorporează diverse funcții utile pe care le veți aprecia în calitate de vânător: buzunar la piept pentru telemetru,telefon sau radio, fermoare de ventilație sub brațe, orificii pentru degetele la manșete pentru diminețile și serile reci și buzunare mari cu fermoar.

Tratamentul Tanatex® poate rezista până la 100 de spălări fără a-și pierde eficacitatea, așa că împrospătarea hanoracei după vânătoare nu este o problemă. Hanoracul are eficienta pe o varietate de terenuri în diferite perioade ale anului. Aceasta înseamnă că fleece-ul este potrivit all season.

CARACTERISTICI PRODUS

Glugă integrată
Buzunar pentru telemetru/radio pe partea stângă a pieptului
Buzunare laterale cu fermoar
Fermoare de ventilație sub braț
Găuri pentru degetul mare la maneca
Tivul inferior elastic
Material principal: 95% poliester/5% elastan, fleece

Culoare

Willow green/Shadow brown

Marimi Haine

L

Producator

S-ar putea să-ți placă și…