,

Leupold VX-Freedom 2-7×33 HUNT-PLEX

Leupold

Punct de ochire ușor de găsit în condiții de lumină scăzută, țintirea cu precizie la distanțe lungi sau ținte mici, câmp vizual clar și susținând țintirea cu precizie.  Produs garantat pe viata de catre producator, in baza unei serii unice a produsului inscrisa direct pe site-ul LEUPOLD.

1.970 lei

Leupold VX-Freedom 2-7X33 HUNT-PLEX 

Leupold VX-Freedom 2-7×33 Hunt-Plex oferă performanța și fiabilitatea legendare Leupold pe care vânătorii și trăgătorii au cerut-o de zeci de ani. Gama de mărire de 2-7x este perfectă pentru oricine dorește un câmp vizual larg pentru imagini pe distanță apropiată, dar caută și precizie la distanță medie. Construit în jurul sistemului optic avansat Leupold, VX-Freedom oferă transmisia luminii, cu cea mai bună strălucire din clasa sa. La lumină puternică, rezoluția și claritatea sunt compatibile asteptarilor.

Luneta de vanatoare VX-Freedom este 100% rezistenta la apă și ceață și garantam că va face treaba de fiecare dată. Ca toate lunetele  Leupold, este proiectată, prelucrată și asamblată în SUA și garantată pe viață.

Un raport de zoom 3:1 este foarte comun în multe modele de lunete. Vă oferă o mărire de 3 ori mai mare la putere maxima decât la putere scăzută (sunt disponibile în puteri de 3x: 1,5-5, 2,5-8, 3-9, 3,5-10 etc.), astfel încât să puteți apela oprire pentru întâlniri apropiate sau până la capăt pentru distanță lungă.

Un inel tradițional de blocare a ocularului vă permite să blocați o setare de focalizare care este cea mai bună pentru ochiul dvs. Acoperirile de suprafață întărite sunt adăugate pentru a îndeplini standardele extreme de rezistență la zgârieturi și protecție suplimentară a lentilelor.

Leupold a fost pionier în tehnologia modernă rezistentă la apă și ceață, folosind gaze interne avansate și metode de etanșare care rezistă la temperaturi extreme, schimbări de înălțime și șocuri, astfel încât elementele interne ale opticii rămân fără umezeală și limpezi ca cristalul pentru totdeauna.

CARACTERISTICI  LunetaVX-Freedom 2-7×33 Hunt-Plex

Sistem de management al luminii -optic avansat
Tip de mărire Variabil
Iluminat Nu
Diametru tub 25.4mm (1 inch)
Greutate – 314.69 grame
Valoarea de ajustare pe clic 1/4MOA
Gama de reglare a inaltimii (MOA) 75
Gama de reglare stanga/dreapta (MOA) 75
Mărire Max 7x
Mărire min 2x
Diametrul obiectivului (mm) 33
Camp de vedere la magnificatie minima 14.6m/100m
Camp de vedere la magnificatie maxima 9.08m/100m
Distanta fata de ochi 94-104mm

Producator

Culoare

Negru mat

S-ar putea să-ți placă și…