-25%
, ,

Manusi Hawker camuflaj Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Manusile completeza cu succes costumul Hawker de la Seeland.

112 lei 150 lei

Golește
Manusi Hawker camuflaj Seeland

Mănuși Hawker camuflaj Seeland sunt pentru vânătoare, se potrivesc pe forma palmei, țesătură elastica , tratată pentru a preveni mirosurile și bacteriile. Mănușile au un model cauciucat pe palme pentru a asigura o aderență bună pe arma. Sunt concepute cu lungime suplimentară la încheieturi, astfel încât să le poți trage peste pulover sau orice altceva cu mânecă lungă. Mănușile Hawker Scent Control sunt alegerea ideală pentru urmărire și alte vânători active, unde doriți să vă apropiați cât mai mult de vânat.

Prim1Camo este un desen non-directional ce foloseste forme organice pentru obtinerea unui camuflaj in flora si fauna padurii. Imprimeul ofera flexibilitatea miscarii, ajuta la maxim camuflajul pe raze scurte la fel ca orice pradator.

Hawker Prym1 Woodlands® nu numai că permite flexibilitatea mișcării corpului, ci permite vânătorului să fie eficient pe distanțe variate. Mai exact, esti ascuns pe o rază suficient de scurtă pentru a realiza o lovitură de succes.

Material: 94% poliester / 6% elastan, Jersey

Produsul este completarea perfecta a costumului Hawker Shel Pri1camo – accesati link- https://elitehunting.ro/costum-camuflaj-hawker-shell-seeland/

Producator

Marimi Haine

M

Culoare

Camuflaj Prim1Camo

S-ar putea să-ți placă și…