-10%
, ,

Pantaloni camo Avail Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Pantaloni Avail Camuflaj Avail țesătură silentioasa, camo InVis Seeland. funcționeaza tot anul, membrana SEETEX® rezistentă la vânt și apă

810 lei 899 lei

Golește

Pantaloni camo Avail Seeland

Pantaloni camo Avail Seeland sunt simpli, funcționali, conceputi pentru urmărire în sezonul de vanatoare pe tot parcursul anului. Pantalonii sunt silentiosi, rezistenți la vânt și apă cu buzunare facile concepute pentru nevoile dvs. de vânătoare.
Pantaloni Avail Camo sunt confecționați din țesătură cu zgomot redus, ce este camuflata cu camuflul InVis de la Seeland. Acest camuflaj este conceput să funcționeze de-a lungul anului, Pantalonii dispun,  de membrana noastră SEETEX® rezistentă la vânt și la apă, hidrostatic de 10.000/10.000 mm, pentru a vă menține uscat la vânătoare, chiar dacă sunteți prins de o ploaie puternică. Au două buzunare înclinate în față și un buzunar mare pe coapsa stângă, toate cu fermoare impermeabile ce au bretele pentru o deschidere ușoară, chiar și atunci când purtați mănuși sau cu degetele înghețate. Pantalonii au benzi velcro la glezne, să poată fi închise strâns în jurul cizmelor pentru a preveni pătrunderea murdăriei.

CARACTERISTICI PRODUS
Buzunar pe coapsă si buzunare frontale cu fermoare impermeabile
Talie elastică
Spate reglabil
Membrană SEETEX® optimizată
Material principal: 100% poliester, tricot,
Căptușeală periată: 100% poliester,
Tehnologii Pongee: SEETEX® 2 straturi

Culoare

InVis green

Marimi Haine

52

Producator

S-ar putea să-ți placă și…