-10%
, ,

Vesta Harkila Heat camo

Harkila
Availability:

În stoc


Vesta incalzita electric Harkila fabricata cu membrana suplimentara de incalzire ce poate fi reglata la temperatura si confortul dorit de utilizator. Usor de impachetat, alegerea perfecta in sezonul toamna/iarna, cand petreci mult timp in aer liber la vanatoare sau ski.

1.484 lei 1.649 lei

Golește
Vesta Harkila HEAT camo, temperatura reglabila prin apasarea butonului frontal

Vesta Harkila Heat camo, confectionata din straturi multiple de materiale usoare si membrane de izolare plasate in interior si pe maneci. Pe interior contine o membrana capabila sa reflecte caldura si sa o conserve, amplificand efectul de incalzire simtit de utilizator.

Gulerul inalt este captusit cu un material moale. In partile superioare cele mai expuse la frig – spate de sus pana in talie, sunt cusute membrane ce reflecta si conserva caldura.

Pentru o utilizare inteligenta, se poate folosi o aplicatie de pe telefonul mobil. Aplicatia instalata pe smartphon poate controla temperatura interioara a membranelor de incalzire intre 30C si 52C.

Membranele de incalzire reglabile rapid 38C, 46C si 52C, apasare multipla buton frontal pe piept, nu depinde total de aplicatia instalata. 

Aspectul cel mai important, comparativ cu produsele similare de pe piata de specialitate, este maleabilitatea deosebita. Membrana de incalzire  determina posibilitatea de cutare si impachetare in spatii mici cu incalzire electrica.

Vesta de caldura Harkila Heat poate fi spalata in masina de spalat. Buzunarul din dreapta, montat USB rezistent la apa, poate fi folosit la conectarea cu baterie externa la alegerea utilizatorului.

Bateria externa de 10,000 mAh asigura temperatura maxima a membranei de 52C pentru aproximativ 7 ore la o temperatura exterioara de 0C. Atunci cand a atins temperatura pentru care a fost reglata, membrana de incalzire intra automat in modul  asteptare / standby, pentru  economie.

Membrana de incalzire se activeaza automat atunci cand temperatura scade cu  1-2 grade sub temperatura pentru care a fost reglata. Rezultatul este o vesta care controleaza temperatura pentru care a fost programata fara interventia utilizatorului. Suplimentar,  are un buzunar interior, doua buzunare exterioare si un buzunar special pentru radio in partea superioara – stanga a partii frontale – la piept si are inclus sacul de transport si depozitare.

CARACTERISTICI – vesta Harkila Heat camo

Doua membrane de incalzire; Buzunar la piept controlat cu fiermoar, Membrane moi si comfortabile pentru usurinta de miscare; Membrane pentru reflexia caldurii – catre interior, Buzunare laterale prevazute cu fiermoar si buzunar pentru depozitarea si purtarea bateriei externe; Guler si partea de jos a vestei din materiale flexibile;

TESATURA  de fabricatie: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, WR, Polyurethane-coating
CAPTUSEALA: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, Heat reflecting silver print
UMPLUTURA: 80g

Produsul functioneaza cu o baterie speciala – accesati link_ https://elitehunting.ro/pret/baterie-heat-harkila/

Producator

Marimi Haine

L

Culoare

AXIS MSP®Forest

S-ar putea să-ți placă și…