, ,

Pantaloni Mountain Hunter Hybrid Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Pantalonii Mountain Hunter Hybrid  croială activă, țesătură respirabilă ArcStretch®, impermeabili. Membrană integrală HSP® Härkila Storm Pro, pentru a -i face respirabili și rezistenti la vânt, tratați DWR pentru a respinge apa și murdăria

1.850 lei

Golește

Pantaloni Mountain Hunter Hybrid de la Harkila

Pantaloni Mountain Hunter Hybrid conceputi pentru vânătoare activă pe teren accidentat si vreme schimbătoare. Pantalonii sunt complet impermeabili în spate, de sus în jos, iar în față, de la genunchi în jos. Pe coapse și genunchi, pantalonii resping apa și sunt rezistenți la vânt. Această combinație face sa fie ideali pentru vânătorul în mișcare, când sunt prognozate atât vânturi puternice, cât și ploi.

Pantalonii Mountain Hunter Hybrid au o croială activă și sunt confecționatI dintr-o țesătură respirabilă ArcStretch®. Sunt impermeabil pentru toată lungimea lor în spate și pe partea inferioara din față. Au membrană integrală HSP® Härkila Storm Pro, pentru a -i face respirabili și rezistenti la vânt.

Pantalonii sunt, de asemenea, tratați DWR pentru a respinge apa și murdăria și sunt întăriți cu o țesătură suplimentară durabilă la genunchi și glezne. Pantalonii au două buzunare deschise in față și două buzunare pe coapse cu fermoar. Buzunarul drept al coapsei conține un suport pentru  patru cartușe de pușcă. Pantalonii au, de asemenea, știfturi cu presă dublă, fermoare de ventilație pe coapsele posterioare superioare și curele de reglare în spatele genunchilor și gleznelor.

CARACTERISTICI

Spate impermeabil  și picioare frontale inferioare, partea superioară a pantalonilor tratată cu vânt W / R.

Capsa cu apasare dubla de inchidere, buzunare ușor accesibile, spațioase cu fermoar

Fermoare de ventilație deasupra  coapsei

COMPOZITIE
Tesatura principala: 100% poliester, tricot periat, periat, DWR
Tehnologie: HSP® 3 straturi

Producator

Culoare

willow green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

S-ar putea să-ți placă și…