, ,

Pantaloni vanatoare Metso Winter Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Pantaloni vanatoare Metso Winter din lână fetru, călduroasă, durabila, tratament ecologic Bionic Finish®, rezistent la apă, vant și murdărie

1.999 lei

Golește

Pantaloni vanatoare Metso Winter Harkila

Pantaloni vanatoare Metso Winter Harkila unii dintre cei mai caldurosi și silențiosi. Confecționati din amestec de lână respirabil, rezistent la apă și murdărie, cu căptușeală groasă și caldusoasă. Acest lucru asigură un confort excepțional, în condiții de frig extrem. Sunt alegerea ideală atât pentru vânătoare în stand cât și pentru vanatoare activa în cele mai reci luni ale anului.

Pantaloni vanatoare Metso Winter sunt confecționati dintr-o țesătură din lână, fetru, rezistentă la vânt, 50% lână și 50% poliester, atât pentru căldură, cât și pentru durabilitate. Acest amestec dens de lână este în mod inerent respingător de apă, dar i s-a oferit și un tratament ecologic Bionic Finish® Eco, pentru a consolida respingerea naturală a apei și a murdăriei.

Căptușeală groasă, de 120 de grame, făcută din lână pură de la compania Lavalan din Germania. Lana Lavalan provine din ovine europene, produsă în Germania în conformitate cu reglementări stricte pentru bunăstarea animalelor. Având mai multe straturi de lână calduroasă în loc de membrană, pantalonii sunt foarte silentiosi.  Grosi, deoarece lâna reglează în mod natural temperatura și respiră, ceea ce garantează un confort uimitor și în cele mai reci zile.
Pantalonii de iarnă Metso au o talie înaltă și îți țin mijlocul acoperit când stai așezat, prevenind pierderea de căldură din regiunea lombară. Pantalonii au genunchi preformat, cu un strat suplimentar de material. De asemenea, au două buzunare frontale deschise, un buzunar cu fermoar și suport pentru cartuș cusut pe coapsa dreaptă, precum și două buzunare cu fermoar, înclinate, pentru coapse.

Pantaloni vanatoare Metso Winter sunt întăriți cu Cordura dură în jurul gleznelor, împreună cu curele de reglare velcro.

CARACTERISTICI PRODUS

Capsa de închidere central față
Banda elastică cu spate ridicat și interior antiderapant
Buzunar cu fermoar la dreapta, si suport pentru cartuș în interior
Buzunare mari cu fermoar pentru coapse
Genunchi articulat preformat pentru lejeritate in miscare
Blocare pentru zăpadă cu reglare velcro și cordura în tivul inferior

Material principal: 50% lână / 50% poliester, pâslă, finisaj bionic
Căptușeală: 100% poliester, tafta

Culoare

Willow green/Shadow brown

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…