Marimi Haine

1.029 lei
Descriere

Vesta cu reglare de caldura  HEAT v-neck de la Harkila

 

Culoarea disponibila: verde willow (willow green/black)

TESATURA  de fabricatie: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, WR, Polyurethane-coating
CAPTUSEALA: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, Heat reflecting silver print
UMPLUTURA: 80g

Vesta incalzita electric Harkila este confectionata din straturi multiple de materiale usoare si membrane de izolare plasate la interior. La interior contine o membrana capabila sa reflecte caldura si sa o conserve, amplificand astfel efectul de incalzire simtit de utilizator.

Gulerul  este captusit cu un material moale si decupat in ‘V’ la gat. In partile superioare ale corpului cele mai expuse la frig – spatele de sus pana in talie, sunt cusute membranele ce reflecta si conserva caldura.

Pentru o utilizare inteligenta, se poate folosi o aplicatie de pe telefonul mobil. Aplicatia instalata pe smartphon-ul dumneavoatra poate controla temperatura interioara a membranelor de incalzire intre 30C si 52C.

Membranele de incalzire pot fi reglate rapid la 38C, 46C si 52C prin apasarea multipla a butonului frontal de la piept, fara sa depinda total de aplicatia instalata pe smarphone.

Aspectul cel mai important, comparativ cu produsele similare de pe piata de specialitate, este maleabilitatea deosebita. Membrana de incalzire  determina posibilitatea de cutare si impachetare in spatii mici a vestei Harkila cu incalzire electrica.

Vesta poate fi spalata in masina de spalat. In buzunarul din dreapta, este montat un port USB rezistent la apa, pentru a putea fi folosit la conectarea cu o baterie externa la alegerea utilizatorului.

Bateria externa de 10,000 mAh asigura temperatura maxima a membranei de 52C pentru aproximativ 7 ore la o temperatura exterioara de 0C. Atunci cand vesta a atins temperatura pentru care a fost reglata, membrana de incalzire intra automat in modul  asteptare / standby, pentru  economie de energie.

Membrana de incalzire se activeaza automat atunci cand temperatura scade cu  1-2 grade sub temperatura pentru care a fost reglata. Rezultatul este o vesta care controleaza temperatura pentru care a fost programata fara interventia utilizatorului. Suplimentar, vesta are un buzunar interior, doua buzunare exterioare si un buzunar special pentru radio in partea superioara – stanga a partii frontale – la piept si are inclus sacul de transport si depozitare.

CARACTERISTICI

Doua membrane de incalzire;

Decolteu in V, la gat

Buzunar la piept controlat cu fiermoar

Membrane moi si comfortabile pentru usurinta de miscare;

Membrane pentru reflexia caldurii – catre interior

Buzunare laterale prevazute cu fiermoar si buzunar pentru depozitarea si purtarea bateriei externe;

Guler, partea din interior de sub umar si partea de jos a vestei din materiale flexibile;

Specificatii
Producator

Harkila

Marimi Haine

3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS, XXL

Produse similare