, ,

Jacheta Hawker Shell Explore Seeland

Seeland

Jacheta Hawker Shell Explore cu membrană Seetex® rezistentă la vânt, capabilă să reziste la un vânt rece, ușoară, versatilă, potrivita pentru activitati in aer liber.

975 lei

Golește

Jacheta Hawker Shell Explore de la Seeland

Jacheta Hawker Shell Explore este o jachetă ușoară, foarte versatilă, cu o membrană rezistentă la vânt și impermeabilă, care va deveni rapid preferata dvs. pentru o gamă largă de activități în aer liber.
Hawker Shell Explore este confecționată dintr-o țesătură foarte flexibilă, cu 3 straturi, care asigură o libertate excelentă de mișcare. Suprafața interioară a jachetei este tip fagure pentru o bună circulație a aerului, ceea ce ofera respirabilitate optima, eliminând umezeala corpului pe măsură ce nivelul de activitate crește. Dacă vă încălziți prea mult, vă puteți ventila deschizând sub brațe fermoarul. Jacheta are o membrană Seetex® rezistentă la vânt, ce este mai mult decât capabilă să reziste la un vânt rece.  Jacheta are două buzunare la piept și două buzunare frontale mari, toate cu fermoar, precum și glugă reglabilă și tiv elastic cu șnur.

Combinația dintre jacheta și pantalonii Hawker Shell Explore face un costum extrem de versatil pentru toate tipurile de activități active în aer liber. https://elitehunting.ro/pret/pantaloni-hawker-shell-explore-seeland/

CARACTERISTICI PRODUS

Fabricat din material cu 3 straturi super flexibile, ce permite mobilitate excelentă, respirabilitate optimă, pentru vânătoare activă
Reglarea temperaturii corpului,
Linii articulate ce asigură mobilitate atletică la incheieturi
Buzunar radio

Țesătură principală: 100% poliester, in 3 straturi
Căptușeală in spate : 100% poliester, tip plasă
Tehnologie: SEETEX® cu 3 straturi

Culoare

black

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…